• Curierul de Hâncești

În Gura Presei Transportul interurban – reluat, cu respectarea unor reguli!După o pauză de aproape două luni provocată de pandemie, recent transportul interurban a început să-şi reia activitatea. La moment, circa 25 la sută din numărul de microbuze din capitală au început deja să circule.

Deşi Gara Auto Hânceşti încă este închisă, cel mai probabil, aceasta urmând să-şi reia activitatea începând cu data de 15 mai, odată cu încheierea stării de urgenţă, microbuzele din mai multe localităţi ale raionului şi-au reluat cursele spre capitală. Astfel, au început să circule rutele: Pogăneşti-Chişinău, Mingir-Chişinău, Drăguşenii Noi-Chişinău, Bujor-Chişinău, ş.a. Şoferii de pe ruta Hânceşti-Chişinău deocamdată nu au ieşit pe linie. Unii şoferi nu şi-au început activitatea deoarece numărul călătorilor este destul de mic, alţii aşteaptă să se încheie perioada de urgenţă.

Totuşi, şoferii care ies la linie trebuie să poarte măşti şi mănuşi, precum şi să se asigure că şi pasagerii au echipamente de protecţie. De asemenea, este interzisă transportarea călătorilor în picioare şi totodată pot fi sancţionaţi, dacă transportă mai mult de 15 persoane într-o unitate.

Tatiana TODOSEICIUC

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco