• Curierul de Hâncești

În mun. Hânceşti se repară mai multe străzi

Unele porţiuni de drumuri din mun. Hânceşti au fost supuse reparaţiei capitale. La moment, primăria municipiului finalizează reparaţia străzilor A. Lăpuşneanu, precum şi a unei porţiuni de drum de pe str. Cogâlniceanu.


Pentru implementarea proiectului de reparaţie a străzilor, primăria Hânceşti a contractat un

credit în valoare de 5 mln lei, la această sumă fiind plusate şi alte investiţii, din alte surse, prevăzute în acest sens încă din anul trecut.

Astfel, lucrări de reparaţie s-au efectuat în regiunea Pământul mic, mai exact pe str. A. Lăpuşneanu, unde este pe ultima sută de metri turnarea celui de-al doilea strat de asfalt şi amenajarea trotuarelor. De asemenea, au fost efectuate lucrări de asfaltare a teritoriului celor 4 blocuri locative

din sectorul Titanic şi teritoriile adiacente.

În acest context, primarul oraşului Alexandru Botnari a venit cu rugămintea către locatari să-şi amenajeze teritoriile aferente blocurilor locative pentru a menţine ordinea şi curăţenia în municipiu, pentru ca, depunând eforturi comune, rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor.

Pe alte câteva străzi, cum ar fi Ştefan Vodă, Mihai Moraru ş.a., de asemenea, primăria desfăşoară lucrări de reparaţie, atât curente, cât şi capitale.


Elena ZAIŢEV

190 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco