• Curierul de Hâncești

11 ani de închisoare pentru jafuri şi furturi „la pachet”!


Un minor de 17 ani din s. Nemţeni a fost condamnat recent la 11 ani de închisoare, fiind învinuit de comiterea mai multor jafuri, furturi, tentative violente cu caracter sexual, etc., dosarul său cuprinzând peste 50 de epizoade. Potrivit Procuraturii raionului Hânceşti, în perioada anilor 2014 – 2015, inculpatul a pătruns în două magazine, cinci gospodării şi în incinta sediului unei firme din raion, de unde a sustras bunuri în valoare de peste 17 mii de lei.


  Într-un alt episod, inculpatul a fost învinuit de răpirea unui minor, care se plimba cu un cal, pe care l-a dus într-o livadă unde l-a deposedat de telefonul mobil. În continuare, agresorul a lovit victima, încercând să întreţină cu aceasta un raport sexual. Minorul însă a reuşit să fugă. În aceeaşi perioadă, inculpatul a mai sustras telefoanele mobile de la doi minori, lovindu-i în plină stradă şi a încercat să jefuiască o bătrână.


„La momentul comiterii acestor infracţiuni, inculpatul era deja reţinut, deoarece era proaspăt condamnat pe un termen de un an şi jumătate, pentru alte ilegalităţi comise, de aceea acesta a primit o pedeapsă cumulativă, ne-a declarat procurorul Inga Boişteanu. Astfel, pentru comiterea jafului, furtului, tentativei de jaf, tentativei de acţiuni violente cu caracter sexual şi răpirea unei persoane minore, inculpatul a fost condamnat la 11 ani privaţiune de libertate într-un penitenciar pentru minori” – a încheiat sursa citată.Cătălina Dragoș

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco