• Curierul de Hâncești

A cucerit juraţii de la „Românii au talent”


Câştigătoarea sezonului II al proiectului „Moldova are talent”, Ana Munteanu din or. Hânceşti a trecut de prima etapă a concursului „Românii au talent 2017”, interpretând o piesă din repertoriul Patriciei Kaas.


În cadrul ediţiei din 31 martie, curent, transmisă de ProTv România, tânăra artistă, în vârstă de 15 ani, a venit în faţa juraţilor cu piesa franţuzoaicei Patricia Kaas „Mon mec a moi”. Deşi a avut un mic ghinion, pierzând un cercel în culise şi străduindu-se să nu-l piardă pe al doilea chiar pe scenă, Ana a interpretat impecabil piesa, aşa cum ne-a obişnuit deja, lăsându-i fără replică pe toţi cei patru juraţi – Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Florin Călinescu.


Aceştia i-au apreciat timbrul vocal, ce seamănă izbitor de mult cu cel al Patriciei Kaas, şi i-au dat undă verde pentru calificarea în următoarea etapă a concursului de talente, apreciind-o cu patru de „Da”.


În exclusivitate pentru CURIER, Ana Munteanu a menţionat că s-a simţit foarte bine pe scena de la „Românii au talent”, deşi a avut emoţii, cum e şi firesc înainte de evoluarea în faţa unui juriu atât de competent şi exigent. „A fost o experienţă foarte plăcută şi am încercat emoţii constructive” – a specificat tânăra artistă din Hânceşti, fostă discipolă a LT „M. Sadoveanu” din or. Hânceşti care acum îşi face studiile la Liceul republican de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chişinău.


Întrebată de ce a hotărât să participe la acest concurs, Ana ne-a mărturisit că n-a dorit să se oprească la performanţele atinse acasă, fiind hotărâtă să cucerească alte scene şi să-şi încerce puterile peste Prut, pentru a fi cunoscută de alt public decât cel din R. Moldova. În acest sens, spune tânăra, care se pregăteşte deja pentru următoarea etapă a concursului „Românii au talent”, este susţinută de familia sa, dar şi de prieteni şi colegi.


Îi dorim succes Anişoarei, urmând să revenim cu detalii după următoarea evoluţie a talentatei hânceştence în cadrul show-ului de talente din România.Elena Zaițev

2 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco