• Curierul de Hâncești

A violat o fetiţă de 13 ani şi a fugit din ţară!


La 10 aprilie curent, Judecătoria Hânceşti a pronunţat sentinţa în cazul unui minor de 16 ani din s. Boghiceni, care în vara  anului trecut a violat o fetiţă de 13 ani din satul vecin.


  Conform declaraţiilor procurorului în procuratura Hânceşti Inga Boişteanu, victima şi făptaşul se cunoşteau, fetiţa având rude în satul de baştină al băiatului. Astfel, într-o seară de iulie, minorul în vârstă de 16 ani, originar din s. Boghiceni, s-a deplasat în satul vecin, unde locuia fata, cu un prieten cu maşina. Acesta a minţit copila, care era în drum, că la nişte rude de-ale ei din Boghiceni s-a întâmplat ceva şi ea trebuie să meargă neapărat acolo. Băiatul a dus minora la el acasă, după aceea la un prieten, unde au făcut frigărui, după care a violat-o, profitând de incapacitatea acesteia de a se apăra. În drum spre casa fetei, acesta a mai supus-o agresiunilor sexuale, de data aceasta în formă perversă, abandonând-o pe un deal în miez de noapte. Fata a parcurs câţiva kilometri pe jos până acasă, unde a ajuns în zorii zilei, povestindu-le părinţilor, care au şi anunţat imediat poliţia. 


  Individul a părăsit hotarele ţării, fiind dat în căutare de organele de ordine. Chiar şi în lipsa lui, judecătorii l-au găsit vinovat de răpirea şi comiterea violului asupra unei persoane minore şi l-au condamnat la 12 ani şi 6 luni de închisoare. Sentinţa este cu drept de atac.Elena Zaițev

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco