• Curierul de Hâncești

Alexandru Botnari - 16 ani în calitate de primar, alături de problemele cetăţenilor mun.Hânceşti


Chiril Gaburici, ministru al Economiei şi Infrastructurii:

„Este un profesionist care muncește cu dedicație și devotament pentru cauza în care crede."

„Pe Alexandru Botnari îl cunosc din copilărie. Ne-am născut în același sat, am fost vecini și ne leagă o prietenie de-o viață. Este un profesionist care muncește cu dedicație și devotament pentru cauza în care crede. Știu că ține la raion și locurile natale, a luptat și realizat multe până acum, inclusiv pe domeniul de infrastructură, atât de necesară antreprenorilor, dar și fiecărui cetățean în parte. Sunt convins că lista realizărilor de care să poată fi mândri locuitorii circumscripției va continua. Vor continua și urmele frumoase pe care le va lăsa în spate, iar viziunile și ambiția de care dă dovadă, îl vor ajuta să realizeze și în continuare lucruri mari.”


Vladimir Baldovici, ex-ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului:

„Să avem încredere ca într-o cetate a demnităţii"

„Sunt din raionul Hânceşti. Am petrecut pe aceste meleaguri copilăria şi revin cu drag în acest oraş. Astfel că am văzut cum oraşul s-a schimbat în bine şi a evoluat pe parcursul ultimelor ani. Ştiu că în spatele acestei transformări stau eforturi colosale şi o echipă în frunte cu Alexandru Botnari, primarul orașului, care este un exemplu de gospodar responsabil. Cred că acest lucru îl poate confirma orice locuitor sau oaspete al oraşului. Fiind în fotoliul de primar de aproape 16 ani a reuşit să ducă la bun sfârșit proiectele ce țin de dezvoltarea orașului. A fost printre primii care a obţinut încrederea partenerilor externi de dezvoltare şi a realizat mai multe proiecte pentru restaurarea monumentelor istorice, pentru reparaţia şi amenajarea drumurilor, reutilarea stațiilor de epurare, modernizarea şi extinderea sistemului de iluminare publică, reconstrucţia stadionului municipal, a grădinițelor etc. Ceea ce dovedeşte că este un manager de succes în administraţia publică. Mergem alături de Alexandru Botnari, să facem o echipă!”


Alexei Liubinschi, fost consilier orăşenesc, astăzi pensionar:

„E deschis cu oamenii, e darnic, bun şi gata să sară în ajutor oricând."

„Mai bună candidatură ca a dlui Alexandru Botnari, nu este la Hânceşti. Inteligent, politicos, calculat, omenos. Am activat 12 ani în Consiliul orăşenesc, în calitate de consilier local, împreună cu Alexandru, d-lui fiind primar. În aceşti 12 ani, am implementat o mulţime de proiecte care au fost un beneficiu mare pentru toţi locuitorii oraşului Hânceşti, cum ar fi gazificarea, cea mai mare parte din oraş, reparaţia a mai multor sectoare de drum, am ajutat la construcţia catedralei, etc. Într-un cuvânt, este un bun gospodar. El până la moment face o mulţime de lucruri bune pentru oraşul nostru. Când am fost bolnav şi am avut nevoie de ajutor, mi-a fost alături şi m-a ajutat în multe. Un om cu inima mare. E deschis cu oamenii, e darnic, bun şi gata să sară în ajutor oricând. De un astfel de om avem nevoie în Parlament.”


Anatolie Balan, preot la Soborul Sfinţilor Mari Voievozi „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil” or. Hânceşti:

„Dl primar a fost întotdeauna receptiv la problemele enoriaşilor, îndeosebi apărute la construcţia soborului."

„Îl cunosc pe dl Alexandru Botnari drept un bun creştin, o persoană competentă, şi cu abilităţi deosebite de a conduce o echipă de angajaţi ai primăriei. Un om de omenie şi de cuvânt. Dl primar a fost întotdeauna receptiv la problemele enoriaşilor, îndeosebi apărute la construcţia soborului. La orişice doleanţă de-a noastră ne răspundea foarte scurt: „Facem”. Personal a contribuit şi la construcţia locaşului de cult! La câte cunoaştem despre el, se potriveşte zicala veche că "Pomul bun se cunoaşte după roadele sale".
Igor Diviza, directorul BC „Energbank”, filiala Hânceşti:

„Cu ajutorul lui, oraşul nostru va prospera şi va creşte."

„Alexandru este un om deosebit, am doar păreri bune despre el. Este un om de nădejde, care merită să fie în Parlamentul R. Moldova. Toate proiectele, toate lucrările realizate iniţiate şi implementate de Alexandru Botnari au fost făcute doar spre binele oraşului şi a locuitorilor lui. Precum în toţi anii aceştia, cât a fost primar, a pus interesele locuitorilor oraşului Hânceşti mai presus de interesele sale, tot aşa cred că va face când va ajunge în Parlament. Cu ajutorul lui, oraşul nostru va prospera şi va creşte. El e cel mai bun candidat pentru această funcţie. Cine dacă nu el?”


Mihail Usatâi, preşedintele Clubului sportiv de fotbal „FC Petrocub”:

„De un aşa deputat avem nevoie!”

„Dl Alexandru este o personalitate puternică, un familist bun, un partener de nădejde, un conducător de excepţie, şi nu în ultimul rând, un bun gospodar. Uitaţi-vă la oraşul nostru şi singuri vă faceţi concluzii. Despre ce pot să spun cel mai bine, este că, graţie eforturilor dlui Alexandru, avem unul din cele mai bune stadioane din Republica Moldova. Nu ştiu, dacă mai este oraş în Moldova, unde se fac atâtea lucruri întru prosperarea şi bunăstarea imaginii oraşului. În Parlament, avem nevoie anume de astfel de oameni, care să se gândească mai mult la interesele altora, nu ale lor. Un astfel de om este Alexandru Botnari. Cine din cei care s-au adresat la el, nu au fost ascultaţi şi ajutaţi? La astfel de oameni, ca Alexandru, le este dat să conducă, să administreze, să facă ceea ce alţii nu sunt în stare. De un aşa deputat avem nevoie!”

Zinaida Plugaru, profesoară de limba şi literatura română, LT „M. Eminescu”:

„Fiind ales în funcția de primar, a făcut din rostul vieții lui un prilej de slujire hânceștenilor."

„Susțin frumoasa intenție a primarului de Hâncești, Alexadru Botnari, de a lupta pentru mandatul de deputat în Parlamentul R. Moldova. Îl cunosc de mulți ani, am apreciat întotdeauna vrednicia, capacitatea de muncă și simțul responsabilității față de oamenii care i-au încredințat soarta orașului. Fiind ales în funcția de primar, a făcut din rostul vieții lui un prilej de slujire hânceștenilor. Da, rezerve sunt, și dânsul le știe, e mereu în căutarea soluțiilor. Cred că, dacă obține mandatul de deputat în Parlament, va munci cu aceeași ardoare, ca atunci când ca veni timpul totalurilor, ,,numărării bobocilor” să nu-i fie rușine nici lui, nici nouă. Într-un ceas bun și să fie cu Doamne ajută.

Gheorghe Lica, director general S.A. „Operator Regional Apă-Canal” Hânceşti:

„Va fi un deputat foarte bun, el ştie să gândească cu 2-3 paşi înainte fiecare lucru"

„Mai bună candidatură ca a d-lui Alexandru nu este. El este un om foarte corect, echilibrat, demn de încredere, sare în ajutor la cei care au nevoie, e mereu cu sufletul deschis la problemele altora, este un om cu literă mare. Apă şi canalizare, iluminare stradală, reparaţia drumurilor, amenajarea oraşului, toate sunt meritele lui. Va fi un deputat foarte bun, el ştie să gândească cu 2-3 paşi înainte fiecare lucru, are o viziune concretă şi ştie cum să-şi atingă ţinta. Ceea ce a început duce la bun sfârşit. În tot acest timp în care a activat în calitate de primar a găsit pentru fiecare un remediu de rezolva probleme cu care veneau toţi le el. Un aşa om, care a făcut atâta bine pentru oraş, nu va putea face oare mai mult bine pentru întreaga ţară?”

Natalia Saharov, şef-interimar IMSP Centru de Sănătate Hânceşti:

"Cred că dl Alexandru este persoana cea mai potrivită pentru a reprezenta cetăţenii mun. Hânceşti în Parlamentul R. Moldova."

„Eu consider că primarul de Hânceşti merită ales în Parlamentul R. Moldova, pentru a promova şi în continuare proiectele spre beneficiul locuitorilor r. Hânceşti. D-lui a demonstrat că este un bun gospodar. A atras multe investiţii pe care toţi le cunoaşteţi, precum ar fi: drumuri bune, iluminare stradală, amenajarea grădiniţelor, stadionului municipal, şi multe alte proiecte. De asemenea, nu a rămas niciodată indiferent de cetăţenii care au avut nevoie de ajutor în perioadele grele ale vieţii, mereu i-a susţinut pe nevoiaşi şi i-a ajutat să treacă peste perioadele dificile. La fel mă bucur că în oraşul nostru orice copil rămas în stradă, poate beneficia de condiţii decente la Centrul de plasament „Brânduşa”, şi ajutor din partea asistenţilor sociali, pentru a deveni o persoană integră în societate, aceasta datorită insistenţei d-lui primar. Cred că dl Alexandru este persoana cea mai potrivită pentru a reprezenta cetăţenii mun. Hânceşti în Parlamentul R. Moldova. Este o persoană carismatică care ştie să muncească."

Gheorghe Covaş, director al ÎM „Regia-Ara”:

"Are un entuziasm deosebit pentru a lucra, pentru a face ceva, nu doar să vorbească în vânt, dar şi să înfăptuiască"

„Am doar păreri bune despre dl Alexandru, fiind un om extraordinar din toate punctele de vedere, o persoană de nota 10. Are o inimă foarte mare, mereu e gata să ajute pe cei care au diverse probleme. Toţi care vin la el după ajutor, rămân mulţumiţi şi satisfăcuţi. Este o persoană care dispune de mai multe calităţi care îl definesc drept un bun lider. În toţi anii aceştia cât a activat în calitate de primar al or. Hânceşti, a demonstrat că este destoinic pentru a candida şi pentru a ajunge în Parlamentul R. Moldova. Are un entuziasm deosebit pentru a lucra, pentru a face ceva, nu doar să vorbească în vânt, dar şi să înfăptuiască. Alexandru Botnari este candidatul perfect pentru această funcţie!”

Gheorghe Rotaru, şeful ÎS „Hânceşti-Silva”:

"Este o personalitate notorie, având toate calităţile potrivite pentru această funcţie."

„Unica persoană care merită cel mai mult să ajungă în Parlamentul R. Moldova este Alexandru Botnari. Are o experienţă foarte bogată în lucru cu oamenii, ştie cum să se adreseze cu fiecare. Totodată, este o personalitate notorie, având toate calităţile potrivite pentru această funcţie, cum ar fi: profesionalism, punctualitate, responsabilitate, calitatea lui deosebită de a şti cum să răspundă fiecăruia, corectitudine. Dl Alexandru are toate şansele să ajungă în Parlamentul Republicii Moldova, şi aceasta va fi un lucru foarte benefic nu doar pentru oraşul nostru, dar şi pentru întreaga ţară.”

Ion Zberea, pensionar mun.Hânceşti:

"Îl văd pe el în parlamentul R.Moldova, cu aşa om ţara va merge înainte."

„Îl cunosc de 17 ani pe dl Alexandru, am urmărit cu atenţie activitatea lui, dorind să văd care este deosebirea dintre oraşul Hânceşti şi Cimişlia, unde am locuit anterior. Vreau să vă spun că am văzut mulţi oameni, dar ca dl Alexandru nu am văzut pe nimeni. El merită să fie deputat. E un om stăpân pe sine, nu se supără uşor, e punctual, dacă a spus că face ceva, fiţi convinşi că o va face. Are o familie frumoasă şi este un tată şi soţ bun, un om exemplu cât pe plan profesional atât şi pe cel familial. A dovedit în toţi aceşti 16 ani că lui se poate de încredinţat lucru important, un om care ştie bie să administreze lucrurile, ştie să lucreze, e harnic, va aduce mult folos în fucţia de deputat. Îl văd pe el în parlamentul R.Moldova, cu aşa om ţara va merge înainte.

Victor Culeac, păstorul bisericii „Emanuel”, directorul centrului creştin „Sarepta”din c.Sărata Galbenă:

"Îmi place cum s-a schimbat Hânceştiul sub conducerea lui şi sper că la fel va face şi pentru întreaga ţară."

„Îl cunosc de mulţi ani pe dl Alexandru, e un om deosebit, susţine valorile creştine şi familiale. De multe ori m-am adresat la el şi am fost ajutat. Îmi place cum s-a schimbat Hânceştiul sub conducerea lui şi sper că la fel va face şi pentru întreaga ţară. Deseori l-am prins la serviciu la ora 6:00 diminiaţa sau 23:00 noaptea, este un om harnic şi este responsabil de munca care i-a fost încredinţată. Aşa cum a făcut multe lucruri frumoase pentr Hânceşti, la fel va face şi pentru întreaga ţară. Este un om demn pentru funcţia de deputat în parlamentul R.Moldova, şi asta a dovedito prin efortul mare care l-a depus pentru prosperarea mun.Hânceşti.

Ion Stratu, directorul SRL „Electrostrat” or. Hânceşti:

"Ca primar a fost bun, credem că şi ca deputat va fi la fel de bun.”

„ Eu îl cunosc de mult pe dl Alexandru, e o persoană responsabilă pentru lucru încredinţat lui, este un gospodar bun, se strădui mult pentru oraş şi asta se vede foarte bine. Un proiect foarte important şi mare la care am participat şi noi este iluminarea stradală. Un lucru bun, făcut pe cinste. Îl văd pe dânsul ca deputat, merită această funcţie. Ca primar a fost bun, credem că şi ca deputat va fi la fel de bun.”

Ludmilla Petruşan, directorul Şcolii Profesionale Hânceşti:

"Prin activitatea profesională a dat dovadă de, verticalitate, creativitate, un om gospodar, cu bunul simţ, cu un simţ al esteticului bine dezvoltat"

„Dl Alexandru este un om cu caracter puternic, ştie să muncească, se sacrifică pentru activiatatea profesională, persoană care nu indică motive ci găseşte soluţii. Este întotdeuna preocupat de a construi ceva, dar nu strică altceva când construieşte, ci are grijă să nu încurce nimănui. Prin activitatea profesională a dat dovadă de, verticalitate, creativitate, un om gospodar, cu bunul simţ, cu un simţ al esteticului bine dezvoltat, aceasta se vede prin imaginia oraşului nostru, este un om direct, nu caută să te lovească pe la spate. El a demonstrat că poate aduce schimbarea spre bine, a muncit şi şi-a sacrificat timpul personal. Pomul bun se cunoaşte nu după floare ci după rod, la fel şi el l-am văzut nu doar din vorbe dar şi din fapte, este un om demn de acestă funcţie.

Leonid Costiuc, pastor al bisericii Penticostale Hânceşti:

"E un exemplu mare pentru toţi, scopul şi viziunea lui mereu a fost îndreptată spre oraşul Hânceşti şi locuitorii lui."

„Aşa un om, care a făcut atâtea pentru oraş, poate face şi mai multe pentru întreaga ţară. Mulţimea proiectelor care le-a realizat pentru oraş nu pot fi enumerate, în toţi anii aceştia de activitate în calitate de primar al oraşului Hânceşti. Ca om poţi discuta liber cu el, ca conducător, este receptiv la problemele cetăţenilor, este un om unicat, mai rar aşa personalităţi ca el. De multe ori lua bani din buzunarul lui şi procura ceea ce era nevoie pentru oraş, el e genul cela de om, care nu ia şi duce acasă, dar ia şi duce de acasă. E un exemplu mare pentru toţi, scopul şi viziunea lui mereu a fost îndreptată spre oraşul Hânceşti şi locuitorii lui. Este un om care îşi ştie menirea sa pe pământ şi o împlineşte foarte bine, de un aşa om avem nevoie în Parlament.”

680 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco