• Curierul de Hâncești

Alexandru Botnari a participat la Zilele municipiului Sinaia

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul municipiului Hânceşti, Alexandru Botnari, a răspuns invitaţiei omologului său din Sinaia, România, Vlad Oprea, de a participa la zilele orasului şi festivalul „Sinaia Forever”, ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie.


Oraşul Sinaia, care este înfrăţit cu municipiul Hânceşti, a găzduit în perioada 14-16

septembrie, tradiţionalul festival „Sinaia Forever”, desfăşurat în cadrul Zilelor oraşului.

Primarul Vlad Oprea a fost alături de invitaţii săi, oaspeţi din ţară şi de peste hotare, primari ai oraşelor înfrăţite cu Sinaia, între care şi Alexandru Botnari, care a specificat pentru CURIER că a rămas impresionat de frumoasa organizare şi desfăşurare a Festivalului, dar şi de amploarea evenimentului, care a implicat spectacole în aer liber, parade, amenajarea tarabelor cu produse de meşteşugărit. Dar, mai mult,

Alexandru Botnari s-a arătat mulţumit de faptul că, în cadrul discuţiilor purtate cu primarul Vlad Oprea, s-a examinat posibilitatea donării din partea primăriei Sinaia a unui microbuz pentru Centrul de Creaţie al primăriei Hânceşti.

De asemenea, Alexandru Botnari a discutat cu primarul or. Kusadasi, Turcia, oportunitatea de a stabili legături de parteneriat cu mun. Hânceşti prin înfrăţirea celor două oraşe, ceea ce pentru mun. Hânceşti ar însemna noi căi de dezvoltare economică şi atragere a investiţiilor externe.


Elena ZAIŢEV

40 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco