• Curierul de Hâncești

Alexandru Botnari – oaspete de onoare la festivalul “Sinaia Forever”


La sfârşitul săptămânii trecute, primarul mun. Hânceşti împreună cu o echipă din primărie, a răspuns invitaţiei primarului mun. Sinaia din România, cu care oraşul nostru este înfrăţit, de a participa la evenimentele culturale dedicate Zilelor oraşului Sinaia şi la Festivalul “Sinaia Forever”.Primăria oraşului Sinaia a organizat în perioada 6-8 octombrie ediţia a XXIII-a a Festivalului “Sinaia Forever”, care celebrează povestea oamenilor şi locului, festivalul nefiind, potrivit organizatorilor, doar un spectacol, ci o stare de spirit care leagă prietenii şi uneşte oamenii de pretutindeni. Astfel, printre oaspeţii invitaţi de administraţia or. Sinaia, alături de reprezentanţi ai primăriei Hânceşti, s-au numărat primari ai oraşelor înfrăţite din alte ţări.


În cadrul vizitei, pe lângă programul cultural-artistic, delegaţia de la Hânceşti a participat şi la o rundă de discuţii cu primarul or. Sinaia Vlad Oprea şi echipa sa, în cadrul căreia s-au discutat mai multe subiecte de interes comun, cum ar fi posibilitatea implementării unui proiect comun în vederea renovării taberei de odihnă pentru copii “Codreanca”, oprtunitatea odihnei copiilor din mun. Hânceşti la Sinaia, instruirea specialiştilor din cadrul primăriei Hânceşti vizavi de elaborarea şi atragerea proiectelor şi a granturilor europene, întrucât Sinaia are o vastă experienţă în acest domeniu, fiind un oraş care a cunoscut un progres şi o dezvoltare fulminantă în cea mai mare parte datorită proiectelor investiţionale.


Alexandru Botnari consideră că această colaborare cu administraţia publică locală Sinaia va avea un impact benefic pentru mun. Hânceşti, care va prelua bunele practici ale acestui oraş cu care s-a înfrăţit de curând pentru a se moderniza şi a devein mai atractiv pentru potenţialii investitori.Elena Zaițev

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco