• Curierul de Hâncești

Ana Munteanu la „Vocea României"


Ana Munteanu – la „Vocea Rămâniei”,l-a a ales pe Smilye în calitate de antrenor

După ce a cucerit inimile moldovenilor în 2014, câştigând concursul „Moldova are talent”, Ana Munteanu din or. Hânceşti a hotărât să meargă peste Prut, să-şi încerce puterile la show-ul „Vocea României”. Vineri, la ProTV, a fost transmisă prima ediţie a sezonului VII, în cadrul căreia a evoluat tânăra interpretă din R. Moldova.


La audiţiile pe nevăzute, Ana Munteanu a interpretat piesa „Bensonhurst Blues” de Oscar Benton, reuşind să întoarcă trei scaune. Când s-a lăsat cortina, juriul a rămas uimit să vadă că o elevă de doar 16 ani, cu o voce atât de matură, a interpretat atât de bine piesa.


„În şase sezoane, n-am apăsat niciodată atât de repede butonul, ai şanse mari să câştigi „Vocea României”. Ştiu şi piesa care te poate face să câştigi. Dacă nu vii în echipa mea, o să plâng” - a susţinut Smiley, cel pe care Ana l-a şi ales în calitate de antrenor.


Contactată de noi, Ana Munteanu ne-a mărturisit că a avut mari emoţii, ca de fiecare dată când participă la concursuri de asemenea anvergură. „A fost abia prima etapă şi sunt conştientă că acesta e începutul şi că tot greul abia începe, cu toate acestea sunt foarte fericită că s-au întors trei scaune. Nu ştiam ce reacţie vor avea juraţii, dar eu îmi doream să se întoarcă măcar unul, ca să pot merge mai departe, şi m-am concentrat mai mult pe faptul să interpretez bine piesa” – a menţionat Ana, adăugând că la următoarea etapă se va strădui să-şi pună mai bine în valoare potenţialul, întrucât Loredana s-a îndoit că vocea cu care a interpretat „Bensonhurst Blues” este vocea ei reală, în acest sens mizând pe alegerea pieselor potrivite de către antrenorul său.

Noi vom urmări evoluţia Anei în următoarele etape, dorindu-i mult succes pe scena de la „Vocea României”.


Elena Zaițev

3 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco