• Curierul de Hâncești

AOFM Hânceşti a organizat tradiţionalul mini-târg al locurilor de muncă

Joi, 25 octombrie, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de muncă (AOFM) Hânceşti a organizat mini-târgul locurilor de muncă, desfăşurat tradiţional toamna. La mini-târg au participat cca 180 de şomeri din raion, aflaţi în căutarea unui loc de muncă.


În cadrul mini-târgului, 8 agenţi economici au venit cu o ofertă de 38 de locuri de muncă vacante, între care specialişti în Direcţia Statistică, asistenţi sociali în cadrul Direcţiei Asistenţă

Socială şi protecţia familiei, dar şi muncitori necalificaţi, şoferi, hamali, chelneri, electrogazosudori, femei de serviciu etc. Şomerii participanţi la târg au putut lua cunoştinţă cu oferta locurilor de muncă disponibile, condiţiile de angajare în câmpul muncii, dar şi varietatea de cursuri gratuite de calificare, recalificare şi perfecţionare organizate de AOFM, printre meseriile pe care le pot însuşi, beneficiind lunar de cazare şi bursă, numărându-se: bucătar, cofetar, manichiuristă, contabil, frizer, management, zugrav, mecanic auto, tâmplar, confecţioner articole de marochinărie, lăcătuş-electrician ş.a., numărul meseriilor disponibile ridicându-se la cca 30.

De asemenea, atât angajatorii, cât şi potenţialii angajaţi au beneficiat de pliante informative referitoare la târgul on-line al locurilor de muncă, serviciile gratuite oferite de ANOFM şi AOFM etc.


Elena ZAIŢEV

37 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco