• Curierul de Hâncești

Şase ani – pentru violenţă în familie

Recent, pe banca acuzaţilor a fost adus un bărbat de 32 de ani din s. Buţeni, care a fost condamnat la 6 ani închisoare pentru maltratarea psihologică şi agresarea fizică a concubinei sale.


Potrivit declaraţiilor procurorului Oxana Ungureanu, pe parcursul unei perioade îndelungate de timp, bărbatul o agresează verbal şi fizic aplicându-i diferite lovituri peste corp concubinei sale. La data de 21 decembrie 2014, în urma relaţiilor ostile, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta i-a aplicat cu un cuțit câteva lovituri peste corp, cauzându-i conform raportului de expertiză medico-legală mai multe plăgi a toracelui şi abdomenului, dar şi antebrațului stâng, precum şi alte leziuni ce prezintă pericol pentru viață, calificându-se ca vătămări corporale grave. 


  „Astfel, prin acţiunile sale intenţionate învinuitul a săvârşit infracţiunea de violenţă în familie, adică acţiunea intenţionată, manifestată fizic sau verbal, comisă de un membru al familiei asupra unui alt membru al familiei,  care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, infracţiune prevăzută de art. 201¹ alin.(3) lit.a) Cod penal, și în baza acestui articol a fost pus învinuire la 09.04.2015 – a declarat pentru CURIER procurorul Procuraturii Hânceşti Oxana Ungureanu. Fiind audiat în calitate de învinuit, acesta a declarat că nu ține minte acțiunile care le-a săvârşit din cauza stării de ebrietate în care se afla.”


  Recent, prin sentința Judecătoriei Hâncești, agresorul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii prevăzute de art.2011 al.(3) CP, stabilindu-i pedeapsa cu închisoare pe un termen de 6 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.Ana Prepelița

Stagiară

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco