• Curierul de Hâncești

Au adus acasă Cupa Ligii Est-Europene

Tenismenii din Hânceşti au adus acasă Cupa Ligii Est-EuropeneTimp de patru zile, la Bălți, în cadrul întâietății Ligii Est-Europene la tenis de masă, tenismenii Școlii de Sporturi a raionului Hâncești, pregătiți de către antrenorul Sergiu Brăguță au concurat cu cei mai buni sportivi din întreaga țară, dar şi cu cei din Azerbaidjan, Ucraina, Belarus și Rusia. Sportivii hânceşteni, după cele patru zile de competiţie, au adus acasă Cupa Ligii Est-Europene.


“Cel mai mare succes din echipa noastră l-a obţinut tenismanul Igor Bectaș care, împreună cu sportivul din or. Chișinău, Felix Cozmolici, au cucerit aurul și Cupa acestui prestigios turneu, a spus Sergiu Brăguţă, antrenorul echipei de tenismeni din Hânceşti.


Acesta nu este unicul succes, Igor a mai luptat încă în două categorii de vârstă, la etapa individuală, și a mai cucerit două medalii de argint, iar la proba pe echipe, împreună cu sportivul din or. Bălți, Arsenie Iacubenco, la categoria de vârstă 13 – 15 ani au cucerit medalia de bronz. Patru medalii pentru Hâncești, câştigate de un singur sportiv, la un turneu de talie înaltă, este o performanță impunătoare”, a spus antrenorul.


Încă un joc senzaţional l-au susţinut sportivii Ion Dubceac (Hânceşti) şi Mihai Caminschi (Ungheni).  Aceştia au smuls victoria din mâinile celor mai performanţi tenismeni din ţară, stabiliţi în anul 2017.


„Vreau să-i remarc şi pe cadeţii Pavel Costiuc și Victor Baciu cărora le-a fost foarte greu să lupte cu oaspeții acestui turneu, dar s-au prezentat totuşi destoinic și au creat impresii bune organizatorilor care, la final, le-au acordat câte un premiu pentru „simpatie și voința de a învinge”.


Felicitări cu această performanță deosebită pentru echipa de tenismeni din Hânceşti, care fac cunoscută școala noastră peste tot în țară și ne îmbunătăţesc imaginea instituţiei. Efortul depus de aceşti tineri este lăudabil”- a încheiat dl Brăguţă.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco