• Curierul de Hâncești

Au cucerit tatami-ul din Kiev


După ce la data de 29 aprilie curent,  echipa de judo a antrenorului Valeriu Tacu a triumfat la Turneul Republican de judo pe echipe „Cupa Școlii de Sporturi a raionului Hâncești” desfășurată în s. Bozieni în parteneriat cu primăria Bozieni și Asociația „BOZAGRO”, unde s-au întrunit peste 100 de sportivi în componența a 10 echipe din localitățile Chișinău, Tighina, Hâncești, Bălți, Bozieni și o echipă din Ucraina – judocanii din Bozieni au participat la Turneul Internaţional de Judo din or. Kiev, Ucraina.


„La acest turneu au participat echipele a 5 țări precum: Gruzia, Belorus, Ucraina, România și doar o singură echipă din Moldova, echipa Școlii de Sporturi a raionului Hâncești, filiala Bozieni, a spus antrenorul de judo, Valeriu Tacu. Luptând într-un contingent de cca 420 de participanți cu câte 40 de sportivi în fiecare categorie de greutate și cu câte 7 lupte pentru locuri premiante, Andrei Postolache, Roman Augustin, Maxim Brînză și Iuli Vedutenco au cucerit câte o medalie de bronz, iar Sorin Foca a devenit campion. Patru medalii de bronz și una de aur este o prestație foarte bună la un turneu de așa anvergură”- a spus antrenorul.


Premiile au fost destul de consistente, locul III – 2000 lei, locul II – 3000 lei, locul I – 5000 lei. Remunerarea financiară i-a motivat mult pe sportivii din Bozieni, aceştia luptând cu avânt în luptele următoare.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco