• Curierul de Hâncești

Baschetbalistele de la LT „Lăpuşna” – cele mai bune din raion

La 28 februarie, în incinta LT “Mihai Sadoveanu” din or. Hânceşti, s-a desfăşurat finala campionatului de baschet 2015  între elevii instituţiilor de învăţământ din raion, la treapta gimnazială.


La campionat au participat 8 echipe - 4 echipe de fete şi 4 echipe de băieţi.

Participanţii au calificat finala ca fiind una de succes, deoarece, pe lângă adrenalina din timpul meciurilor, tinerii şi-au făcut noi prieteni şi au obţinut schimb de experienţă. Fiecare echipă a luptat din răsputeri pentru ca să ocupe un loc de frunte, însă doar cei mai buni şi mai bine pregătiţi s-au învrednicit de locuri premiante. Astfel, locul III i-a revenit echipei de fete Cărpineni, locul II - echipei de fete Buţeni, iar locul I a fost ocupat de echipa de fete a LT Lăpuşna.


“Acest rezultat se datorează dragei noastre profesoare de cultură fizică Zinaida Pârau, care a depus mult efort şi perseverenţă zi de zi la antrenamente pentru ca echipa noastră să fie cea mai bună şi acest lucru i-a reuşit! – menţionează Andreea Secher, eleva clasei a 9-a „B”, membră a echipei de baschet din LT Lăpuşna. Am dovedit încă o data că suntem puternici şi că suntem cu toţii o familie unită, deoarece dna Zinaida mereu ne spune pentru a ne încuraja: „chiar dacă vom câştiga sau dacă vom pierde, vom şti că am dat tot ce-i mai bun pentru a reuşi”. Şi dacă ne-am plasat pe locul I, asta nu înseamnă că vom renunţa la antrenamentele de baschet, vom munci mai mult decât până acum pentru a demonstra că suntem cei mai buni şi vom dovedi că nu în zadar am ocupat acest loc. Împreună cu toate fetele din echipă vrem să aducem mulţumiri tuturor celor care ne-au susţinut şi care au crezut în noi. Suntem recunoscătoare echipei de băieţi din LT Lăpuşna pentru răbdare, ajutor şi sfaturile pe care ni le-au oferit pe parcursul antrenamentelor. Campionatul a fost pentru noi un pas spre realizarea aspiraţiilor şi visurilor, dar şi o motivaţie de a dedica acestui sport, sub îndrumarea antrenorului, noi forţe pentru a câştiga şi în cadrul altor competiţii”.    Elena Zaițev

2 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco