• Curierul de Hâncești

Câte doi candidaţi la alegeri locale noi în satele Nemţeni şi Leuşeni

În ultima zi de depunere a documentelor privind înregistrarea candidaţilor la funcţia de primar al localităţii pentru alegerile locale noi în comunele Nemţeni şi Leuşeni, la data de 19 aprilie 2018, şi-au mai depus candidatura încă doi candidaţi, ambii din partea Partidului Socialist din Republica Moldova (PSRM).

Astfel, fostul primar interimar Ion Drăgan, care şi-a depus primul candidatura la funcţia de primar al c. Leuşeni, din partea PDM, îl va avea în calitate de contracandidat pe un fost primar al comunei, Ion Bujeac, care va reprezenta PSRM. Tot un contracandidat socialist va avea şi reprezentantul Partidului Democrat, Maria Ghiţu, care şi-a înaintat candidatura la funcţia de primar al c. Nemţeni, anterior deţinând interimatul acestei funcţii în această localitate aproape un an. Este vorba de Timofei Şindilă, profesor în gimnaziul Nemţeni, care va candida din partea PSRM.

Amintim, că CEC a acreditat 75 de observatori naționali din partea Asociației Obștești „Promo-LEX”. Aceștia vor avea misiunea de monitorizare a alegerilor locale noi, ce se vor desfășura pe data de 20 mai, 2018.


Tatiana TODOSEICIUC

59 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco