• Curierul de Hâncești

Campionatul Naţional de Autoslalom în premieră în orele nocturne la Hânceşti

Sâmbăta trecută, pe stadionul municipal din Hânceşti s-a desfăşurat a 3-a etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom, pentru prima dată etapa a fost organizată în orele nocturne.


Evenimentul a fost organizat de Federaţia de Automobilism din Republica Moldova împreună cu BMW Club Moldova, sub patronajul şi cu susţinerea primăriei municipiului Hânceşti şi Ministerului Economiei şi Infrastructurii al Republicii Moldova.

La cursă au participat 20 de piloţi. Înainte de desfăşurarea evenimentului propriu-zis, pe pagina oficială de Facebook a Campionatului Naţional de Autoslalom, a fost organizat un concurs, potrivit căruia, câştigătorii acestuia au avut ocazia să parcurgă o tură pe un automobil, ce mergea pe două roţi. Unul dintre acei care a încercat această probă, a fost şi primarul municipiului, Alexandru Botnari. Autoslalom - este o formă în cadrul curselor auto, care pune accentul pe siguranță şi concurență. În timpul competiţiei, piloţii sunt implicați în viraje pe un traseu demarcat cu conuri de trafic la timp. Autoslalom pune mai mult accentul pe manevrabilitatea autovehiculului și pe profesionalismul participantului, iar evenimentele permit în general utilizarea aproape a oricărui vehicul.

Campionatul Naţional de Autoslalom este organizat în fiecare an, începând cu anul 2012.


Aurel VICLIUC

11 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco