• Curierul de Hâncești

Câştigătoarea tombolei „meşter faur mâini de aur” din Cărpineni, premiată şi pentru abilităţi în MK

Valentina Şelaru, cea mai tânără dintre meşterii populari, câştigători la tombola organizată de redacţia „Curierul de Hânceşti”, la începutul lunii ianuarie a fost premiată recent pentru abilităţi în marketing. Cea din urmă pasiune o ajută să lupte pentru realizarea viselor, indispensabile de arta manuală.


„Este vorba despre o companie internațională de marketing, care recent s-a oficializat în Republica Moldova. În cadrul companiei am descoperit o activitate foarte interesantă, cu un colectiv excepțional de prietenos, a specificat Valentina. În cadrul unui eveniment festiv s-au înmânat mai multe premii persoanelor care au atins un nivel înalt în domeniul marketingului, cu premiu pentru succese remarcabile m-am ales şi eu.”


Secretul succesului tinerei constă în dragostea enormă pentru muncă şi pentru cunoştinţe, în acest context îi este mulţumită părinţilor şi prietenului ei care  i-a oferit posibilitatea de a activa în domeniul sus-numit şi pentru motivaţia pe care i-o oferă zi de zi.


„ Astăzi înțeleg că timpul este foarte prețios și realizez că pot să fac mult mai mult, deoarece am un scop bine determinat. Marketingul îmi oferă posibilitatea să-mi realizez cel mai mare vis, atelierul propriu de creație”- a încheiat tânăra.Elena Golubnic

4 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco