• Curierul de Hâncești

Ce aşteptări aveţi de la anul 2019?

A mai trecut un an. Am bifat ultimele zile din calendar şi am păşit deja într-un nou an. Anul Nou este un moment potrivit pentru reflecţie. Curios este că, de multe ori, nu avem timp pentru a reflecta să privim cum a trecut anul acesta pentru noi şi ce aşteptăm de la noul an. Suntem prea ocupaţi cu activităţile de zi cu zi, iar de puţinul timp liber încercam să profităm altfel. Poate însă că nu ar strică să reflectăm puţin la ce a fost şi la ce am vrea să fie. Despre ne-am decis să întrebăm hânceştenii şi să vedem ce vor răspunde ei la întrebarea:

Ecaterina Tarlev, 19 ani , s.Horjeşti: „În Noul An, doresc ca toată lumea să fie fericită și un pic mai bună. Sper că în 2019 să zâmbim și mai mult, să trăim toate momentele și să gustăm din surprizele vieții. Ca în orice an, stabilesc o serie de angajamente, dar știu sigur că nu le voi respecta din lipsă de timp. Prefer că totul să fie spontan și destul de interesant. Însă dacă am face o listă ar fi destul de complicat. Un punct din acest plan ar fi la sigur, un salt cu parașuta, știu, este complicat, însă voi lupta pentru marea dorință. Sper ca noul an să vină cu multe provocări, deoarece acestea ne face să creștem, cu persoane noi și cu multe realizări. Angajamentele pe care mi le-am propus țin, în mare parte, de studii. Astfel, țin neapărat să închei primul an de facultate cu succes, să trec și peste practica de vară, și, ulterior, să mă pot bucura de vacanța de vară, descoperind noi destinații.”


Didina Cravcenco, 18 ani, s.Lăpuşna: „Eu ca sportivă, îmi doresc pentru anul 2019 să am succese la antrenamente şi competiţii. Îmi doresc să susţin cu brio examenul la centura neagră din această vară la fel şi examenele de bacalaureat. Mă rog şi sper ca Dumnezeu să mă păzească de orice traume şi să mă ajute în toate celea pe care le am în plan.”


Natalia, 47 de ani, or.Hânceşti: „Bucurie, pace, sănătate. În cea mai mare parte, doresc sănătate soţului, căci e bolnav de o boală grea şi sper ca anul care vine să fie unul bun şi soţul meu să se însănătoşească. Fiecare dintre noi are aşteptări doar bune, sperăm şi nădăjduim ca aşa şi să fie. Prosperitate şi pace în fiecare casă, aceasta îşi doresc toţi cred că de la noul an...”


Doriana Gak, 18 ani, or.Hânceşti: „De la anul în care am păşit deja, îmi doresc nimic mai mult decât să am alături persoane dragi. Vreau ani frumoşi, ani binecuvântaţi, şi ca oamenii pe care îi iubesc să fie mereu sănătoşi. Îmi doresc sănătate mie şi lor, care sunt sprijinul meu, sunt cei care mă așteaptă acasă. Îmi doresc să pot trăi în această ţară liber, îndestulat, şi să pot fi mândria părinţilor mei.”


Valeriu Mereuţă, 50 de ani, or.Hânceşti: „Aştept ca, anul care a început deja, să ne aducă mai multă fericire şi împlinire decât cel trecut. A fost un an interesant, în unele privinţe complicat şi greu, iar în altele, bun şi plin de voie bună. Sper că anul 2019, să fie cu mai multe zile din cele bune şi mai puţine din cele rele…, deşi nu depinde totul de noi. Ca şi orice moldovean aştept majorări la salariu în noul an şi desigur aştept ca după alegerile viitoare să se schimbe ceva în politica ţării noastre.”


Ion Toderaşcu, 21 de ani, or.Hânceşti: „Păi nuştiu, poate cel mai mult ce vreau de la acest an este, să susţin cu brio examenele car îmi stau în faţă, ca mai apoi să mă pot angaja la lucru fără probleme. Ca şi oricare om, doresc ca cei care îmi sunt dragi să fie sănătoşi şi să aibă parte de toate. La fel sper ca după alegerile care vor fi să se producă o oarecare schimbare în ţara noastră...”

Aurel VICLIUC

25 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco