• Curierul de Hâncești

Ce prețuri au electrocasnicele din magazinele orașului Hâncești?

Produsele electrocasnice, după cum foarte simplu ne putem da seama din denumirea lor, sunt aparatele care nu lipsesc niciodată din casele noastre. Aceste electrocasnice ne ajută întotdeauna la treburile din gospodărie şi le folosim în fiecare zi. Multă lume încă face confuzie între produsele electrocasnice şi cele electronice, iar asta se datorează în special faptului că, denumirile acestora se aseamănă. Printre cele mai populare produse electronice se află mașina de spălat rufe, aspiratorul, mașina de spălat vase, aparatele de cafea, fierbător electric, cuptoare, frigidere etc.

Prin magazinele orașului există o gamă largă de asemenea produse. Spre exemplu, aparatele de cafea sunt de la prețul de 399, 599, 799, 2199, și chiar până la 2999 lei. Din gama produselor bine vândute sunt si aspiratoarele. Cel mai ieftin îl putem procura de la prețul de 1109 lei, dar ne pot bucura prețuri și de 12.999 lei, după gustul și buzunarul fiecăruia. Fiecare dintre aceste produse electrocasnice sunt nelipsite din casele noastre. Lipsa lor a devenit inevitabilă și mult mai greu de suportat în rutina zilnică. Mai mult decât atât, aceste produse electrocasnice au evoluat de-a lungul timpului, la fel ca toate celelalte tipuri de produse, motiv pentru care, fiecare dintre noi ne-am dori achiziţionarea de astfel de produse, de ultimă generaţie. Spre exemplu, un frigider care datează anul fabricării unul mai mic decât 2015, din gama AEG, îl puteți procura la prețul 5999, totuși prețurile cresc, 7899 lei poate fi unul mai performant, creștem până la 10.000 , până la 15.999 și chiar 19.999 lei pentru un frigider.


Atunci când vorbim despre produse electrocasnice de ultimă generaţie trebuie neapărat să ne referim la cele care sunt fabricate de către producători de electrocasnice renumiţi. Spun acest lucru deoarece, pe piaţa din țara noastră există şi destul de mulţi producători de proastă calitate.

„Atunci când cumpăr un produs pentru bucătărie sau pentru casă, țin să-i citesc descrierea cu atenție. Pentru mine este foarte important producătorul, țara și anul acestui produs. Din gama LG, am procurat mașina de spălat, cuptorul cu microunde și aspiratorul” - spune Elena Lungu, locuitor al orașului Hâncești.

Dacă am privi dintr-un punct de vedere, într-adevăr și produsele electronice de proastă calitate, la prima vedere arată impecabil, însă defectarea lor se produce într-un timp destul de scurt. Prețurile produselor electrocasnice variază de obicei în funcție de performanțele acestora. Totuși cumpărătorilor li se par exagerate aceste prețuri, însă dacă accesăm internetul ne putem convinge de acest lucru.

„Am început să practice shopping-ul online. Spre exemplu, am nevoie de un nou robot de bucătărie, intru pe una dintre sait-urile online pentru electrocasnice și îl procur. Este mult mai practic, mai ales atunci când ai copil mic acasă și nu ai timp pentru a perinda prin magazine. Totuși sunt de părerea că electrocasnicele de calitate trebuie cumpărate de peste hotarele țării noastre. Producătorii noștri nu își permit să investească sume colosale pentru produse sută la sută calitative, dar desigur, putem găsi și lucruri bune” - menționează Elena, locatară a orașului Hâncești.

Mașinile de spălat la fel variază după formă, dimensiune și desigur producător. Cel mai mic preț pentru o mașină de spălat manual ar fi de aproximativ 600 lei. Lumea optează totuși pentru mașinile de spălat automate. Acestea încep de a 4999 lei și cresc până la 15.000 chiar și mai mult.

Cuptoarele vechi au ieșit demult din modă, acestea au fost înlocuite de către comoditatea unui cuptor electric. În Hâncești le puteți găsi începând de la prețul de 3999 lei din gama SAMSUNG, Amica, Caso și altele, crescând până la 4999, și chiar 7999 lei.

Mașinile pentru veselă sunt mai puține pe piața din Hâncești, totuși acestea pot fi găsite la prețurile de 8999 lei din gama Gorenje, AEG, Sharp etc. și cresc până la 9499 și chiar 17999 lei.

Multe alte produse sunt dornice de a fi cumpărate, astfel vă îndemnăm cu drag la un shopping, delectându-vă cu cele mai picante prețuri ale sezonului.

Maria MUNTEANU

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco