• Curierul de Hâncești

Ce prețuri au jucăriile și brăduții de Crăciun în magazinele din Hâncești?

Suntem la început de iarnă, iar sărbătorile se apropie cu pași galopanți. La începutul lunii decembrie e timpul când toți cei cărora le place atmosfera sărbătorilor de iarnă decorează casa și cel mai important, pomul de Crăciun. Unii susțin că cele mai frumoase decorațiuni sunt cele confecționate manual, iar bradul îl preferă în mod natural, alții, totuși, preferă să cumpere aceste jucării și chiar pomii de crăciun artificiali din magazine. În centrele comerciale din Hâncești, putem găsi o gamă vastă de globulețe, luminițe și tot felul de mărunțișuri pentru împodobirea pomilor de Crăciun. Prin prisma rubricii „La Shopping” vă aducem în casele dvs. prețuri și informații proaspete despre sunetul și magia sărbătorilor.În ultima perioadă, cumpărătorii optează pentru globulețe într-o gamă combinată de culori, spre exemplu unii spun că bradul de culoare albă se combină perfect cu globulețele roșii, albastre, bordo sau mov, pe când alții sunt de modă veche și preferă să împodobească bradul în cât mai multe culori posibile. Unii specialiști susțin că ar fi bine să fim informați despre faptul că jucăriile în diverse forme și culori, pe lângă aspectul plăcut ele sunt confecționate din materiale polimerice care conțin substanțe provocatoare a diverselor alergii cu reacții adverse. Este bine de știut că materialul unui brad de calitate inferioară poate elimina, mai ales sub influența luminii și a lumânărilor, substanțe chimice nocive. În acest sens, asigurați-vă că nu este prezent mirosul persistent specific de substanțe chimice. Verificați, în prealabil, prin trecerea ușoară a mâinii printre ramuri pentru a stabili rezistența culorii cât și lipsa dezgoliciunii extremității ramurilor.

În magazinele din Hâncești, în această perioadă, zumzăie buna dispoziție și atmosfera feerică de sărbători. Brăduți colorați, luminițe, globuri și fulgi sclipitori peste tot, iar indiferent de vremea de-afară, oamenii mișună după cumpărături pentru sărbători.

Brăduții și pinii artificiali îi putem găsi într-o gamă variată atât în dimensiuni, forme, material, culori cât și preț. Spre exemplu, un pin artificial care măsoară 2.20 cm costă 1799 lei, brad artificial cu dimensiunile 2.40 cm 1325 lei, brad verde la fel din fibre artificiale, dar cu vârfuri pufoase și suport de susținere cu dimensiunile de 2.10 cm ajunge la prețul de 799.99 lei, ceilalți brăduți și pini cu dimensiuni mai mici care au lungimile de 1.20, 1.50 se încadrează în suma de 295,05 lei sau 334,55 lei.


„Personal, optez pentru brazii artificiali. Unora le place ca în casa lor să domine mirosul bradului proaspăt, însă pentru mine acele acestora reprezintă bătăi de cap și timp pierdut pentru a face curat când acestea se scutură” – spune Nina, locuitoare a orașului Hâncești.

Printre jucăriile care creează atmosfera mirifică de sărbătoare, sunt și Crăciuneii din pluș care îi puteți găsi la prețul comercial de 169,80 lei. Jucăriile abțipildice în diverse forme (fulg, fundiță, elan, etc.) pot fi găsite la prețuri diferite precum 14.55 lei pentru setul de fundițe roșii, 11.63 fundițele albe, 9.80 lei fulgii pe care îi puteți lipit pe sticlă sau jucăriile în formă de Moș Crăciun 13.40 lei.


Seturile de globuri din plastic cu ajutorul cărora împodobim brăduțul, variază după numărul de globuri în set, după dimensiuni, culori și prețuri. Spre exemplu un set de globuri care are trei culori și este format din 6 bucăți are prețul de 34,20 sau 55,90, iar cele din 24 bucăți îl puteți achiziționa la prețul de 45,35 lei. Un alt set format din 48 de bucăți îl achiziționăm la prețul de 108,90 lei. Un alt tip de set care mi-a părut interesant pentru că în el întrunește nu doar globulețe de diverse dimensiuni, ci chiar și steaua mare pentru brad, îl puteți găsi la numai 98,10 lei.

„Sărbătorile de iarnă pentru noi reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Atmosferă de sărbătoare, masa cu bucate, oameni dragi alături și noi speranțe pentru un an întreg. Cu un entuziasm de copil, sper ca sărbătorile din acest an să ne aducă și zăpadă, frigul a venit, deja așteptăm fulgii” – spune Iuiana, educatoare.

Multe alte mărunțișuri și surprize din această categorie vă așteaptă să le explorați și chiar să le luați acasă, în acest context, redacția „Curierului de Hâncești” vă dorește Shopping plăcut!

Maria MUNTEANU

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco