• Curierul de Hâncești

Consiliul local de tineret din Hânceşti a organizat sărbătoarea “Hânlloween”


Consiliul local de tineret din Hânceşti a organizat sărbătoarea “Hânlloween” / Sâmbăta trecută, în clubul „Rubin” din Hânceşti a avut loc primul eveniment grandios organizat de echipa Consiliului local de tineret din Hânceşti (CLT). Tinerii şi invitaţii evenimentului au avut parte de muzică, dansuri şi concursuri. Coloritul măştilor tematice au creat atmosfera unei petreceri ca la Hollywood, surpriza serii fiind… “Carlas Dreams”.


Bineînţeles, este vorba despre unul dintre membrii CLT care a purtat masca cunoscutului interpret. Mai mult, la eveniment a fost şi Zinaida Julea (la fel un membru CLT mascat), care i-a provocat pe tineri să se unească într-o horă.


Tot aici, tinerii au fost implicaţi în diverse concursuri artistice, dând dovadă de multă ingeniozitate şi artistism, iar decorul care implica decupări în formă de lilieci, pânze imitând fantome și dovleci cu imagini hidoase – toate au fost confecționate de tinerii din cadrul Consiliului sus numit.


„Este primul eveniment organizat de CLT, întrucât consiliul nostru este recent fondat, a specificat fondatoarea Aura Zbereanu. La prima ședință a fost pus în discuție subiectul unui eventual eveniment și Halloween-ul ni s-a părut cel mai potrivit. Pentru că suntem tineri și energici și avem foarte multe idei pe care vrem să le implementăm pe parcursul activității noastre, am decis să preluăm de la americani obiceiul de a sărbători Halloween-ul, mascându-ne în tot felul de personaje, de la pisici și iepurași, până la vampiri și personaje din filme. Totuși, pentru a localiza într-un fel evenimentul, am decis să-l numim simplu și original – Hînlloween”, a spus tânăra.


Cei peste o sută de participanți la eveniment s-au distrat pe ritmurile pieselor moderne, dar nu s-au eschivat nici de la horele încinse. Tot aici, fiecare a avut posibilitatea să savureze câte un pahar de suc, să guste din fructe și dulciuri – simboluri ale acestei sărbători. 


Chiar dacă primul eveniment organizat de CLT a fost unul distractiv, tinerii plănuiesc să desfășoare mai multe campanii de voluntariat, demonstrând nu doar că știu să se distreze pe cinste, ci pot fi și utili societății.


„Le mulțumim reprezentanților primăriei Hâncești, domnului primar Alexandru Botnari și dnei viceprimar Anadela Tofilat pentru susținere, încurajare și contribuție. Chiar dacă nu a fost deloc ușor să formăm o echipă și să organizăm un eveniment de anvergură, cred că ne-am descurcat și afirmăm că suntem pregătiți pentru a arăta că tinerii sunt viitorul Hânceștiului”, a spus în încheiere Aura Zbereanu.


Elena Golubnic

3 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco