• Curierul de Hâncești

Cu vioara în mână şi cu muzica în suflet!

Vorbim despre Emanoela Todoseiciuc, originară din s. Sofia, la moment locuieşte în Chişinău. Tânăra talentată are 17 ani, dar deja cântă la 3 instrumente muzicale - vioară, saxofon şi pian, iar pe lângă acestea mai face şi vocal. Pe aceasta tânăra talentată vreau să o cunoaştem în acest număr al ziarului „Curierul de Hânceşti”.

„Cred că muzica a fost mereu lucrul care îmi reușește cel mai bine și îi mulțumesc Domnului pentru darul acesta minunat! Am fost mereu o fană a diferitor muzicieni și cântăreți, simțeam că muzica are un loc și în viața mea. Nu am regretat vreodată ca am studiat-o și chiar mă mândresc cu faptul ca nu am renunțat la ea. Pot descrie relația mea cu muzica asemeni unui roman de dragoste care a încercat să îmi capteze atenția prin finețea, frumusețea și gustul ei. Îmi place muzica pentru că ea te poate însoți în orice moment din viața de zi cu zi. Muzica este cea care te învață, este cea care te alină, te încurajează și te ajută să trăiești o lume diferită, o lume, a ta” – a povestit entuziasmată Emanoela.


Tânăra talentată face parte dintr-o familie de muzicieni, iar dragostea pentru muzică îi curge prin vene. „Cred ca Muzica este cuvântul care descrie familia și neamul nostru! Mulțumesc mereu familiei care mă încurajează și mă motivează mereu să merg înainte împlinindu-mi visurile și scopurile care le am în viață, inclusiv scopul de a fi un muzicant profesional îndrăgostit de munca lui” – a spus tânăra.

Ea face parte din mai multe grupe muzicale, dar preferatul ei este „Orchestra Izvorul Vieţii”, din care face parte deja de 7 ani, acesta devenindu-i ca a doua familie. „Pot spune sincer că dragostea pentru muzică a apărut în ultimul an de studiere a viorii. Mereu am crezut că nu o să mai finisez vreodată a studia acest instrument plictisitor care scârția mereu în mâinile mele, părinții au fost mereu cei care au iubit vioara mai mult ca mine, însă într-un final am reușit să o iubesc cu toata inima.”


Pe parcursul anilor de când face muzică, Emanoela a participat la o mulţime de concursuri şi festivaluri muzicale de la care mereu s-a întors cu premii. Este o tânără ambiţioasă care are planuri mari pe viitor. „Unul din acestea ar fi crearea proprii trupe, din care vor face parte surorile mele, Bianca și Valeria Todoseiciuc, astfel doresc să îmi dezvolt talentul și să demonstrez tuturor că scopurile le realizezi prin muncă grea și dragoste față de lucrurile care le faci. Le doresc succes tuturor celor care luptă pentru a-și atinge scopurile şi dorințele lor. Crede și îți va reuși!”

Aurel VICLIUC

299 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco