• Curierul de Hâncești

Cum va cucerit soțul/soția/iubitul/iubita D-voastră?

Actualizată în: 24 Febr. 2018

Pentru că dragostea este atât de diferită și pentru că este un sentiment minunat ce trebuie apărat cu strășnicie în inimile noastre, am decis ca și în acest număr al Curierului să discutăm despre tematica iubirii!


Cum va cucerit soțul/soția/iubitul/iubita D-voastră?

    


Dragoș Munteanu, 25 ani, mun. Hâncești: „Mi-am cunoscut soția, dintr-o singură postare pe Instagram. Aceasta e cea mai scurtă poveste”.


Valeria Munteanu, 24 ani, com. Stăuceni: „De fapt, el, primul mi-a atras atenția și m-a cucerit prin zâmbet și privire. Iar după 8 luni, am decis să ne construim viitorul împreună. Pot spune că dragostea e atunci când adormi și te trezești cu aceeași persoană în gând. Fiecare merită să simtă acest sentiment unic și frumos, însă nu necesită grabă. Când te aștepți cel mai puțin, dragostea se întâmplă”.


Irina V., 26 ani, mun. Hâncești: „Ne știm cu soțul meu încă din copilărie și suntem împreună de 12 ani! Niciodată nu am pus pe primul loc aspectul fizic, pentru că modul în care arată un om se schimbă în timp. O relație adevărată se bazează pe sentimente, pe încredere și devotament. Soțul meu m-a cucerit prin faptul că are un suflet foarte frumos și este de nădejde”.


Gheorghe M., 52 ani, sat. Lăpușna : „Pe timpurile noastre, cel mai des, tinerii făceau cunoștință, la club, la serile de film. Așa mi-am întâlnit soția care m-a cucerit prin faptul că era simplă și modestă, diferită de celelalte domnișoare”.


Vasile O., 58 ani, sat. Lăpușna: „Și noi ne-am cunoscut la seara de film. Rula un film indian, „Bobby”. Soția m-a cucerit prin zâmbetul ei…”.


Nadejda G., 29 ani, sat. Sărata-Galbenă: „Soțul m-a cucerit prin faptul că m-a acceptat așa cum sunt, cu bune și cu rele, și prin faptul că a fost sincer cu mine încă de la început. Nu a ascuns absolut nimic din trecutul lui ceea ce îl face un bărbat adevărat în ochii mei”.

Maria P., 17 ani, mun. Hâncești: „Prietenul meu m-a cucerit prin faptul că mi-a dedicat o piesă… Mi-a cântat piesa „Emoții” de 3 Sud Est”.


Nadejda G., 32 ani, or. Ungheni: „Ne-am cunoscut în Chișinău. Eu vindeam înghețată, iar el mă urmărea. Era ultima lui zi în țară, pentru că chiar a doua zi pleca la Moscova. M-a cucerit prin faptul că e un om deschis, sociabil și bun la suflet. Acestea au contat enorm pentru mine”.


Anastasia S., 30 ani, mun. Hâncești: „Suntem deja de 13 ani împreună și tot el a fost cel care a pus primul ochii pe mine. Ne-am cunoscut și m-a cerut de soție chiar de 14 februarie! Ce mi-a plăcut la el?! Mi-a plăcut enorm că e simpatic și are o inimă bună. Pot spune că m-a cucerit și cu privirea sa”.


Silvia B., 25 ani, mun. Hâncești: „Viitorul meu soț m-a cucerit datorită caracterului său deosebit. Este acel tip de om care poate crea din orice un motiv de bucurie. Acel tip de om care te cucerește cu privirea, cu mici surprize care îți fac ziua mult mai frumoasă: o floare dăruită fără un motiv anume, un compliment spus cu sinceritate, o plimbare romantică de seară, o înghețată și o strângere de mână. Ambii apreciem simplitatea, pentru că adevărata fericire este ascunsă în lucrurile simple, mărunte”.


Alina C., 26 ani, mun. Hâncești: „Soțul meu scump m-a cucerit prin simpla sa existență. Mi-am dat seama că este o persoană foarte specială încă de la început. Grija necondiționată, tandrețea și iubirea pe care mi le-a oferit făcându-mă să înțeleg că în brațele acestui om, în sfârșit, sunt ajunsă acasă. Un alt aspect de mare preț este faptul că mi-a fost alături într-o perioadă extrem de dificilă. Din fericire, nu a plecat și nu m-a lăsat la nevoie. Fapt pentru care îi voi fi veșnic recunoscătoare celei de a doua jumătăți a sufletului meu. Te iubesc, să știi”.Alina Cravcenco

Foto: Dragoș și Valeria Munteanu

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco