• Curierul de Hâncești

Cupa raionului Hânceşti la tenis de masă

Sâmbătă, 30 iunie, s-a desfăşurat Cupa raionului Hânceşti la tenis de masă, competiţie organizată de Consiliul raional în comun cu Agenţia Teritorială Olimpică şi Sportivă (ATOS) Hânceşti şi clubul sportiv „Adversar” ce face parte din activităţile dedicate Zilei Sportivului şi Mişcării Olimpice în R. Moldova.


Competiţia care s-a desfăşurat în sala de sport a LT „M. Sadoveanu” a adunat cca 35 de participanţi din diferite localităţi ale raionului. Sportivii au concurat la două categorii de vârstă: bărbaţi până la 40 de ani şi bărbaţi de la 41 până la 55 de ani în sus.

La categoria de vârstă până la 40 de ani clasamentul a fost următorul: locul I – Sergiu Sivoval, urmat de Ion Dubceac clasat pe locul II şi Constantin Butuc pe locul III. La categoria 41-55 ani, clasamentul s-a stabilit în felul următor: locul I – Nicolae Sluhov, locul II – Oleg Plămădeală şi locul III – Vladimir Pişceanschi.

În final, campionii şi premianţii au fost menţionaţi cu cupe, medalii, diplome figurine, fanioane şi premii băneşti oferite de Consiliul raional şi înmânate de către specialistul principal în problemele de tineret şi sport Natalia Manzuc şi directorul ATOS Hânceşti Nicolae Ursu.

Competiţia a fost dirijată cu iscusinţă de Sergiu Brăguţă, arbitru principal, directorul Clubului Sportiv „Adversar”, mulţumiri fiindu-i aduse şi administraţiei LT „M. Sadoveanu”, care oferă de fiecare dată spaţiu pentru desfăşurarea acţiunilor sportive.


Livia CONDREA

20 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco