• Curierul de Hâncești

Curierul vă îndeamnă să-i rămâneți aproape și în anul 2020!

Ana MORARU, director, „Curierul de Hâncești”: Cu prilejul luminoaselor Sărbători de Iarnă, Vă adresez cele mai calde și sincere felicitări cu urări de sănătate și voie bună! Vă doresc în Noul An să dedicăm mai mult timp pentru cei din preajmă. Cu multă încredere și optimism să privim în viitor! De asemenea, să celebăm trecerea dintre ani ca un prilej de a revedea anumite lucruri, dar și a înmulți gândurile și faptele bune! Noi perspective în Noul An 2020, noi realizări și noi aspirații, dragi cititori!

LA MULȚI ANI şi fiţi alături de noi şi în noul an, 2020!”
Tatiana TODOSEICIUC, redactor şef: „Ajungi la hotarul dintre ani, pe fiecare dintre noi îl încearcă nişte emoţii, regrete, dar şi tentative de a trasa unele perspective de viitor. Pentru mine şi familia mea a fost unul foarte bun, bucurându-ne de sănătate şi inedite clipe petrecute împreună. Se spune, că oamenii aşteaptă cu nerăbdare Anul Nou pentru a avea un nou început al obiceiurilor vechi. Şi totuşi, fiecare an nou ne oferă o nouă şansă de a ne schimba viaţa. În scurt timp, un nou an va pune stăpânire pe orologiul timpului. Să păşim cu dreptul în acest an, plini de energie pozitivă, dragoste, responsabilitate, speranţă şi credinţă, dar alături neapărat de cei dragi, de familie, pentru a ne bucura de magia sărbătorilor de iarnă împreună, o magie care să ne ghideze întregul an. La mulţi ani şi Crăciun Fericit alături de cei dragi, scumpi cititori!!!”Tatiana ROMANIUC, contabil: „Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere. Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. În anul care ne vine să ne auzim de bine, domnul să vă dea de toate, la mulţi ani cu sănătate şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Un an nou fericit, dragi cititori!”Elena Zaițev, reporter: "La fiecare sfârşit de an, de obicei, facem o retrospectivă, aruncând o ocheadă peste umăr, ca să evaluăm reuşitele şi nereuşitele. Ce să zic – am avut de toate, articole interesante despre oameni minunaţi, care ne-au inspirat şi pe noi şi ne-au fascinat cu frumoasa lor lume interioară, cu voinţa lor şi puterea de a sparge stereotipurile, cu spiritul de sacrificiu în numele frumosului. Am avut (şi avem!) cititori fideli, care ne-au mărturisit că nu-şi imaginează viaţa fără noi – mai frumoasă declaraţie de dragoste platonică nu poate să fie pentru echipa noastră! Eu vreau să cred anul 2020 va fi cel puţin la fel ca anul care a trecut, important să nu fie mai rău, ceea ce vă doresc şi Dvs, dragii noştri cititori, fără de care activitatea noastră nu ar avea niciun rost! Să vă ştim mereu aproape! "

Aurel VICLIUC, redactor tehnic: „Iată suntem în pragul noului an, un an în care intrăm cu noi aşteptări, dorinţe, planuri. Omul învaţă din greşeli, iar eşecurile ne ajută să fim mai buni, acest lucru vă doresc şi eu în noul an. Dragii noştri cititori, fie ca în anul care vine să fie mai bun decât anul precedent, iar pacea şi bucuria să predomine în casele şi inimile dvs. Vă doresc un an binecuvântat de Dumnezeu! La mulţi ani şi sărbători fericite!”Maria MUNTEANU, reporter: „Suntem pe ultima sută de metri a anului. Acum, că roata timpului a mai țesut încă un an care deja ne bate nerăbdător la ușă, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de sosirea noii vestiri și să așteptăm încrezători clipele viitorului! Eu îți dorec ție, dragă cititorule, să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste toate obstacolele pe care le va aduce acest an. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. La mulţi ani și sărbători fericite alături de cei dragi!”

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco