• Curierul de Hâncești

Cursele nocturne şi-au deschis sezonul


Teribilul accident din centrul capitalei din noaptea de duminică, care s-a soldat cu două victime, aduce în vizorul autorităţilor problema curselor ilegale dintre unii vitezomani, care sfidează orice regulă pentru un câştig de nimic. Se presupune că şoferul care a generat accidentul a pariat cu un amic că va câştiga cursa, ceea ce a costat viaţa a două persoane nevinovate.

Cursele nocturne nu sunt un fenomen nou, semnale de alarmă şi de revoltă trăgând şi unii cetăţeni ai municipiului Hânceşti, care asistă periodic la asemenea evenimente ce perturbă liniştea publică, dar, mai ales, pun în pericol viaţa oamenilor. Pe arterele principale ale oraşului, au loc adevărate întreceri la miez de noapte, şi nu doar noaptea, unii indivizi îndrăznind să accelereze mult deasupra limitei de viteză şi să circule fără să ţină cont de nimic, or în interiorul localităţii limita admisibilă a vitezei este de doar 40 km/oră.

Înăsprirea pedepselor pentru asemenea atitudine sfidătoare, dar şi patrularea mai frecventă a echipajelor de poliţie în zonele cele mai expuse ar diminua, probabil, acest fenomen, care a devenit îngrijorător în ultima perioadă. Vine vara, când „se deschide sezonul” la distracţie. Cerem din partea autorităţilor implementarea unor măsuri de urgenţă!

Elena ZAIŢEV

49 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco