• Curierul de Hâncești

De Dragobete, buțenenii și-au dat întâlnire la teatru

O seară de odihnă inedită au petrecut locuitorii satului Buțeni sâmbăta trecută, de Dragobete, dându-și întâlnire la Teatrul Național „Satiricus Ion Luca Caragiale” din capitală. Cele 320 de locuri din sala de teatru au fost în exclusivitate rezervate doar locuitorilor satului Buțeni, printre ei fiind invitați și personalități notorii; oameni de știință, medici, profesori, juriști, economiști, sportivi, veterani ai sistemului de educație, foști primari, conducători ai gospodăriei agricole, etc. –toți băștinași ai satului.


După vizionarea spectacolului de comedie „Banii, Banii sau Borsetka”, cei prezenți au făcut un bilanț al realizărilor din ultimii ani ai satului, împărtășindu-și impresiile, dar și unele planuri de viitor. Moderatorul serii a fost actorul Ion Grosu, originar din s. Buțeni. După evoluarea actorilor, rând pe rând, pe marea scenă a Teatrului Național au urcat diverse personalități remarcante ale satului Buțeni, care după ce au elogiat plaiul unde s-au născut, și-au împărtășit din experiența sa, venind cu unele idei de perspectivă pentru localitate.

„A fost o seară de odihnă la care s-a vizionat o piesă de teatru, după care, s-au făcut unele totaluri, s-au scos în evidență realizările comunității, trasându-se unele obiective strategice pentru viitor” - a specificat primarul localității, Ion Harbuz. De fapt, întâlnirea este deja la a doua ediție, prima fiind organizată acum 8 ani, iar sâmbăta trecută, datorită unui grup de inițiativă, ne-am întrunit la cea de a doua întâlnire de suflet.”


Cele mai bine de 5 ore petrecute împreună au fost de bun augur pentru buțenenii prezenți care au combinat plăcutul cu utilul, Ziua Dragostei, adunându-i la un loc, pentru a vorbi, a gândi și realiza ceva frumos în viitor întru binele întregii comunități.Tatiana Todoseiciuc

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco