• Curierul de Hâncești

Două adolescente din Bozieni s-au ales cu medalii la Campionatul internațional de Taekwondo

Două adolescente din Bozieni  s-au ales cu medalii la Campionatul internațional de TaekwondoÎn perioada 31 octombrie – 1 noiembrie curent, în satul Ciorescu din municipiul Chișinău, s-a desfășurat Campionatul internațional la Taekwondo, la care au luptat aproximativ 400 de tineri din șapte țări ale lumii. Două adolescente de la noi s-au întors acasă, în Bozieni, cu medalii și locuri de frunte.


 Este vorba despre Maria Mititelu care a ocupat locul II și Ghiunai Mamedova care s-a ales cu locul III la campionatul sus-numit, ambele tinere fiind eleve în clasa a VIII-a la GM Bozieni, fiind la categoria de 52 kg, cadeţi.


„Tinerii din Bozieni sunt foarte străduitori şi respectuoşi, iar cele două adolescente care au obţinut rezultate frumoase la Campionatul de la Ciorescu au fost cel mai bine pregătite pentru luptele din această perioadă. Chiar şi aşa, au avut mari emoţii şi m-am străduit să le motivez şi să le încurajez, pentru că am depăşit deja momentele date atunci când luptam şi eu.


Mă mândresc cu rezultatele obţinute de Maria şi Ghiunai, mă mândresc cu faptul că au muncit mult şi cu dăruire. Campionatul a fost foarte bine organizat, la un nivel înalt, iar eu am fost şi arbitru pe suprafaţă şi am remarcat sportivi de la noi foarte talentaţi din toate categoriile (cadeţi, juniori, seniori şi chiar veterani). Ceea ce priveşte dezvoltarea luptelor la Bozieni, vreau să remarc că acolo avem copii bravi cu care se munceşte la cotă maximă ”, a specificat antrenorul de Taekwondo al clubului sportiv din localitate, Tatiana Morărescu.


Menţionăm că câştigătorii au fost premiaţi cu diplome, medalii şi cupe, campionatul ajungând la cea de-a opta ediţie.Elena Golubnic

2 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco