• Curierul de Hâncești

Două medalii de aur pentru Şcoala sportivă din Hânceşti la Campionatul municipal de box

În perioada 10-12 noiembrie curent, în municipiul Chişinău s-a desfăşurat unul dintre cele mai aşteptate campionate de box – campionatul „OPEN”. În cadrul acestuia au participat peste o sută de sportivi din mai multe localităţi ale Republicii Moldova. Din oraşul Hânceşti la acest campionat au mers boxerii Laurenţiu Ivanov (48 kg) şi Liviu Munteanu (69 kg), ambii elevi la LT „M. Sadoveanu”, discipoli ai Şcolii Sportive Raionale Hânceşti.


După o luptă cu multe lovituri şi insistenţă, Laurenţiu Ivanov şi Liviu Munteanu s-au reîntors acasă cu medalii de aur. Antrenorul acestora, Grigore Zamăneagră este foarte mândru de discipolii săi, menţionând că s-a muncit mult şi rezultatul a fost cel scontat. În acelaşi campionat, un alt boxer din Hânceşti, Daniel Tacu (70 kg) a debutat pe ringul municipal şi s-a clasat pe locul II.


„Felicitări pentru acești bravi băieți și felicitări antrenorului de box Grigore Zeamăneagră care insuflă și inspiră încredere în acești sportivi talentați, pentru ca ulterior aceştia să ne demonstreze tuturor că sunt lideri adevărați și că sunt viitorul și speranțele olimpice”, a spus în încheiere Sergiu Brăguţă, director interimar al Şcolii Sportive Raionale Hânceşti.Elena Golubnic

6 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco