• Curierul de Hâncești

Două trofee cu locul I pentru dansatorii din Cărpineni

Recent, în oraşul Otopeni, România s-a desfăşurat Festivalul de dans „Stelele Aurii” ajuns la cea de-a IV-a ediţie. La acest Festival, timp de două zile, au evoluat în scenă 367 de participanţi (solo şi echipe) cu 367 de numere artistice de dans. Din raionul nostru au participat la festival două grupe de dansatori ai Şcolii de Arte din Cărpineni, însoţiţi de coregraful Veronica Pîrău, revenind acasă cu locul I pentru ambele grupe.


„Festivalul a fost organizat pentru două categorii de vârstă,7-9 ani şi de la 13 ani în sus. În acelaşi timp, au fost mai multe secţiuni şi stiluri de dans: Show Dance, Acro Dance, Street Dance, Latino Dance, Folclor, Open, MTV Dance etc., a specificat Veronica Pîrău, coregraful trupelor de dans din Cărpineni. Noi am evoluat în calitate de formaţie, fiind câte opt dansatori în echipă, dansând în stil Folclor şi Open.”


  După multe retrăiri şi emoţii nemaipomenite, dansatorii au revenit acasă cu două trofee de locul I. În acelaşi context, absolut fiecare dansator a primit separat câte o diplomă pentru participare.


  „Spre marea noastră bucurie am devenit câştigătorii festivalului la care participăm deja al doilea an. Este nemaipomenit să trăieşti momentul în care, dintre sute de dansatori şi formaţii, auzi că locul I i se oferă Şcolii de Arte Cărpineni din Republica Moldova. Suntem cu toţii mândri de succese, eu în calitate de coregraf, copiii pentru că au depus efort colosal şi au fost răsplătiţi după merite, dar mai ales părinţii, care pentru prima dată şi-au lăsat copiii să plece la un Festival internaţional de unde au revenit cu locul I”, a încheiat dna Pîrău.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco