• Curierul de Hâncești

Elevii – implicaţi în lucrările de salubrizare ale Parcului municipal Hânceşti

În contextul apropierii sărbătorilor de Paşti, la începutul acestei săptămâni, elevii Colegiului de Construcţie Hânceşti şi elevii LT „M. Eminescu” au participat la campania de salubrizarea a Parcului municipal Hânceşti împreună cu profesorii lor.Participanţii la salubrizarea parcului municipal au venit înarmaţi cu toate instrumentele necesare de acasă. Aceştia au lucrat timp de două zile, studenţii Colegiului de Construcţie Hânceşti au lucrat luni, iar cei de la LT „M. Eminescu” au continuat marţi. Elevii de la liceu au fost însoţiţi de diriginţii lor, începând cu clasele a VI-a şi până la XII-a. „Este generaţia tânără şi este important să-i învăţăm să lucreze pentru binele comunităţii, plus la aceasta ei sunt aceea care se plimbă şi se odihnesc în parcul acesta” – a menţionat Ludmila Cioară, profesoară de limba şi literatura rusă.


Una din participante la măsura de curăţenie a fost şi Daniela Tăbăcaru, eleva clasei a X-a la LT „M. Eminescu”. „Este important ca noi, tinerii, să ne implicăm în salubrizarea parcului. Este unul din cele mai frumoase locuri din oraşul nostru, de aceea trebuie să-l păstrăm curat şi îngrijit. Şi prin ceea ce facem noi putem să-i influenţăm şi pe alţii să menţină curăţenia” – a spus Daniela.

Colectivele şcolilor „M. Viteazul” , „M. Sadoveanu” şi „M. Lomonosov” au contribuit şi ei la salubrizarea parcului în săptămânile anterioare. Poluarea mediului înconjurător este o problemă gravă în zilele noastre, dacă fiecare dintre noi am fi mai precauţi cu mediul înconjurător, lucrurile ar sta altfel.


Aurel VICLIUC


39 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco