• Curierul de Hâncești

Excursie pentru sportivii din Hânceşti

Tinerii sportivi din Hânceşti – în vizită la Universitatea de Educaţie Fizică şi SportLa iniţiativa Agenţiei Teritoriale Olimpice (ATO) Hânceşti, pe 14 iunie, a fost organizată deplasarea unui grup de discipoli ai Şcolii de Sporturi raionale şi ai Şcolii de Sporturi municipale la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport (UEFS) din Chişinău.


Grupul format din 20 de elevi a fost ghidat de directorul ATO Hânceşti, Nicolae Ursu, şi directorul interimar al ŞS raionale Sergiu Brăguţă, deplasarea fiind organizată cu scopul familiarizării tinerilor sportivi cu specialităţile şi facultăţile instituţiei, ce oferă studii performante în domeniul sportului.

Sosiţi la UEFS, discipolii au fost salutaţi de prorectorul Dumitru Eşanu, decanul facultăţii Pedagogie Sergiu Busuioc şi lectorul universitar Viorica Calugher, care le-au vorbit despre activitatea universităţii şi beneficiile studiilor primite aici. De asemenea, elevii au făcut cunoştinţă cu sălile de sport modern amenajate de care dispune instituţia, fiind impresionaţi de dotarea acestora. În final, gazdele au răspuns la multiplele întrebări puse de tinerii sportivi din Hânceşti, după care a urmat o excursie la Muzeul Naţional de Istorie, unde elevii au făcut cunoştinţă cu istoria plaiului nostru. Excursia a finalizat cu vizita la Zoo clubul din Bardar.

Această deplasare a fost planificată printre manifestările dedicate Lunii Olimpice şi a fost organizată cu suportul Consiliului raional Hânceşti.Livia Condrea

5 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco