• Curierul de Hâncești

Familia agentului economic Maria Ududovici a venit cu o donaţie pentru grădiniţa „Andrieş”O iniţiativă demnă de toată lauda a venit din partea agentului economic Maria Ududovici din mun. Hânceşti şi a familiei sale, care au făcut marţi o donaţie copiilor de la grădiniţa nr. 4 „Andrieş” din municipiu.

Donaţia a constat din materiale didactice, între care o tablă dublă, puzzle-uri, jucării pentru copii de diferite vârste, începând cu 2 ani, inclusiv ecologice, din lemn, jocuri interactive, precum şi un printer multifuncţional (cel din instituţie fiind vechi şi defect), atribute binevenite în cadrul procesului educaţional, unde sunt instituţionalizaţi 280 de copii în toate grupele de vârstă.

Dna Maria Ududovici, care are studii pedagogice şi este mamă a patru copii, a menţionat pentru CURIER că este foarte conştientă de rolul instituţiei educaţionale preşcolare în formarea tinerelor generaţii, de aceea s-au gândit să răspundă necesităţilor unei grădiniţe, oferind o donaţie care să le fie utilă.

„În numele administraţiei şi a întregului colectiv, îmi exprim recunoştinţa faţă de familia Ududovici pentru aceste daruri oferite instituţiei, pentru receptivitate şi interesul pe care îl manifestă faţă de copiii din grădiniţa noastră. Le dorim multă sănătate, succes în activitate şi fie ca bunătatea şi generozitatea pe care le manifestă să le fie răsplătită din plin” – a menţionat managerul grădiniţei, Viorica Moraru.

Familia Ududovici este binecunoscută nu doar graţie activităţii antreprenoriale, dar şi pentru actele de caritate, dânşii fiind cei care au achiziţionat o casă pentru o familie cu mulţi copii din Bozieni, au venit cu un suport financiar pentru o fetiţă care necesita intervenţie chirurgicală pe cord din s. Mereşeni ş.a.


Elena ZAIŢEV

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco