• Curierul de Hâncești

„Family Hora Fest” pentru prima dată sărbătorită la Hânceşti


Duminică, 19 mai, în Parcul municipal Hânceşti a fost organizat evenimentul „Family Hora Fest”. Dorinţa noastră a fost de a sărbători Ziua Familiei într-un mod mai deosebit şi în acelaşi timp să aducem în oraşul nostru un eveniment mai special, niciodată marcat până acum” – a declarat pentru CURIER Lidia Copăceanu, una din organizatorii acestui eveniment.


Participanţii la această sărbătoare au avut ocazia să petreacă un timp distractiv împreună cu familiile lor. Acesta şi fiind scopul principal al acestui eveniment. Tot aici în cadrul evenimentului au fost decernate cuplurile care au împreuna peste 50 de ani de căsătorie, dar şi familiile model. De asemenea, evenimentul a inclus un program artistic - dansuri, cântece, ateliere de creaţie unde părinţii împreună cu copiii au putut lucra împreună la ceva frumos, au făcut painting (desene pe faţă), târguri handmade, târg dulce, târg de carte, desene pe asfalt, jocuri sportive şi multe surprize.

Organizatorii acestui eveniment au fost membrii grupului de voluntari „Ekklesia” de la Soborul Sfinţilor Mari Voievozi Mihail şi Gavriil. Organizatorii acestui eveniment spun că ideea de a face o astfel de sărbătoare le veni acum două luni. „Ne gândeam cum am putea să adunăm oamenii din oraş într-o ambianţă plăcută şi ce provocare să ne punem echipei noastre, iar ocazia perfecta a fost ziua de 15 mai, adică ziua când e sărbătorită Ziua Familiei peste tot în lume. Aşa a apărut ideea de a împărţi aceasta sărbătoare în una pentru suflet, aceasta fiind conferinţa, a doua - pentru relaxare şi distracţie. Şi după multă muncă a apărut şi minunată idee de a crea anume „Family Hora Fest”, tradiţie pe care ne propunem să o păstrăm de acum înainte” – a spus Lidia Copăceanu.

Aurel VICLIUC


93 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco