• Curierul de Hâncești

FC Petrocub a înregistrat un scor record la Cupa Moldovei Orange la fotbal


Săptămâna trecută, pe stadionul municipal din Hânceşti s-a desfăşurat Cupa Moldovei Orange la fotbal. Sportivii noştri au jucat cu adversarii de la FC Sokol şi i-au învins cu scorul 18:0. 


FC Petrocub a învins echipa FC Sokol cu scorul 18-0 la Cupa Moldovei Orange, la fotbal. Este cel mai mare scor înregistrat  până la moment în Cupa Moldovei. 


Cei care au înscris golurile sunt Roman Șumchin – 4 goluri, Ion Ursu – 4 goluri, Jacques Onana -3 goluri, Ivan Urvanțev – 3 goluri, Ibrahim Mounir – 2 goluri, Arcadie Rusu – 1 gol, Serghei Svinarenco – 1 gol.


„A fost un meci senzaţional. 18 goluri într-un singur meci nu am mai văzut niciodată. Ştiam că fotbaliştii de la FC Sokol sunt slabi, dar nu credeam că într-atât. Deşi nu mă înscriu în rândurile microbiştilor, am fost satisfăcut de acest meci şi le doresc celor de la FC Petrocub mult succes în meciurile următoare”, a spus dl Gurău, un susţinător prezent la meci.


Menţionăm în acelaşi timp, că meciul de duminica trecută, între FC Petrocub şi FC Speranţa din Nisporeni, s-a încheiat cu scorul egal 0:0, iar următorul meci se va desfăşura la data de  4 noiembrie pe stadionul municipal din Hânceşti cu fotbaliştii de la Bălţi, FC Zaria.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco