• Curierul de Hâncești

FC Petrocub are doi jucători noi

Familia FC Petrocub creşte:doi jucători noi vor face parte din echipăÎn pauza dintre meciurile echipei naţionale, Fc Petrocub se întăreşte cu jucători noi, doi la număr, ambii fiind din străinătate. Despre care fotbalişti merge vorba, aflaţi mai jos.


FC Petrocub a semnat recent contracte cu doi jucători noi. Unul dintre aceştia este fundașul Valerii Boldencov, 23 de ani, anterior a fost legitimat la Dinamo Kiev, iar celălalt este atacantul camerunez Ibrahim Mounir, în vârstă de 20 de ani care a evoluat anterior pentru clubul FC Umanferrmash din Ucraina. 


„Avem doi jucători noi, doi jucători buni, pentru că fiecare echipă are nevoie de completare a echipei pentru rezultate şi succese mai mari, dar şi pentru o concurenţă sănătoasă. Progresul depinde de echipă, iar noi ţinem să avem sportivi bine pregătiţi.


Cei doi băieţi noi au nevoie de ceva timp pentru adaptare şi pregătire, sper eu că, totuşi, nu va dura mult şi ne vom bucura ulterior de un lot omogen”, a declarat pentru CURIER antrenorul FC Petrocub Lilian Popescu.


Amintim că FC Petrocub la moment este pe locul IV în Divizia Națională a Campionatului Moldovei la fotbal, cu 11 puncte și golaveraj 10-7. Tot aici, căpitanul Echipei V. Ambros este pe locul III în clasamentul golgheterilor cu 4 goluri.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco