• Curierul de Hâncești

FC Petrocub are un nou antrenor


Recent, FC Petrocub a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul principal Iurie Osipenco. La scurt timp, a fost anunţat numele noului antrenor al fotbaliştilor hânceşteni.


Acesta este Lilian Popescu, care anterior a fost antrenorul cluburilor „Olimpia” din  Bălți, FC Veris, FC Costuleni, FC Sheriff. Totodată, acesta în anul 2014 a primit nominaţia „antrenorul anului” în Republica Moldova.


Totodată, începând cu 1 iunie, curent, jucătorii și staff-ul au revenit din concediu și au reluat antrenamentele, iar începând cu 12 iunie clubul a început cantonamentul. Jucătorii FC Petrocub împreună cu noul antrenor principal Lilian Popescu se pregătesc de noul sezon. În același timp, personalul clubului a renovat gazonul stadionului din Hâncești pentru a profita de condiţii adecvate în perioada cantonamentelor, dar şi a antrenamentelor.


Despre numirea sa în calitate de antrenor principal în cadrul FC Petrocub, dar şi despre planurile de viitor ale clubului ne-a vorbit chiar Lilian Popescu.


“Suntem la început de drum dar mă bucur să activez aici, la Hânceşti. Obiectivul de bază este să formăm o echipă sănătoasă care să prezsteze meciuri de calitate şi astfel să obţinem rezultate frumoase.


Miercuri am avut meciul cu FC Zimbru, mâine vom juca cu FC sfântul Gheorghe dinSuruceni,  Ialoveni. Ulterior urmază un meci miercurea viitoare cu CSM Iaşi şi vinerea viitoare cu Sheriff”, a spus noul antrenor al FC Petrocub.


Menţionăm că în curând clubul FC Petrocub va semna contracte cu câțiva jucători noi, reprezentanţii clubului având drept scop promovarea sportivilor hânceşteni nu doar la nivel local sau naţional, ci şi internaţional.Elena Golubnic

1 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco