• Curierul de Hâncești

FC Petrocub - la înălţimi

FC Petrocub se pregăteşte de Campionatul Moldovei la fotbalPână la începerea Campionatului Moldovei ediția 2017-2018 nu a mai rămas mult timp, astfel, FC Petrocub desfășoară un șir de meciuri amicale cu alte echipe din Moldova şi nu numai, fiind la înălţime în tot acest răstimp.    


Unul din astfel de meciuri a avut loc la data de 10 iunie între FC Petrocub şi „Spicul” Chişcăreni, meciul având loc pe stadionul din satul Chișcăreni. Câştigătorii acestuia au devenit FC Petrocub cu scorul 2:0, marcatori fiind Victor Mudrac și Igor Dima. Un alt meci a avut loc săptămâna trecută cu echipa adversară FC Zimbru, pe stadionul Zimbru. Meciul a fost câștigat, de asemenea de FC Petrocub, unicul gol fiind marcat de jucătorul Melachio.


Şi meciul disputat vinerea trecută cu FC sfântul Gheorghe pe stadionul din Suruceni a fost câştigat de FC Petrocub. Mai mult, miercuri, fotbaliştii noştri au încheiat la egalitate meciul susţinut în compania celor de la Poli Iaşi, pe stadionul din Tiraspol.


După ce Petrocub a deschis scorul, CCM Iaşi a egalat, iar după pauză a preluat conducerea un fundaş dreapta al FC Petrocub, aflat în probe, a egalat în ultima fază a meciului, scorul final fiind 2:2.  Astăzi urmează să aibă loc unul dintre cele mai aşteptate meciuri cu FC Sheriff pe stadionul din Tiraspol, cele două echipe fiind adversare de mai mulţi ani.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco