• Curierul de Hâncești

Gura Presei Undă verde pentru lucruri frumoase!Recent, în Parcul oraşului, au apărut scaune noi. Până nu demult pe locul lor erau doar nişte schelete ale acestora, placajul fiind vandalizat sau scos cu totul. Băncile noi au apărut de fapt la iniţiativa şi implicarea candidatului PDM la funcţia de primar al municipiului Alexandru Botnari, care în postarea sa pe Facebook, vine cu o precizare în acest sens: „Mulţi au întrebări..., ce am făcut eu în acest oraş? Am hotărât să mai fac ceva..., o iniţiativă din partea familiei mele să instalăm placaj pe scaunele din metal din Parcul oraşului în număr de 23 de scaune cu susţinerea vecinului, Bâtca Vasile…”

Nu ştiu cum aş putea caracteriza neghiobia acestor răufăcători, plini de impertinenţă, brutalitate şi răutate, care au vandalizat băncile din parc, neconştientizând de fapt, că pe acel scaun putea să stea chiar el sau copilul lui, fiind într-o plimbare pe acolo, sau mama, bunica lui, sleită de puteri să se odihnească puţin, etc.

Iniţiativa venită din partea ex-primarului de Hânceşti este una foarte binevenită, chiar dacă evident vine cu subtext electoral, până la urmă asta mai puţin contează, contează iniţiativa şi fapta. Dragi candidaţi electorali la funcţia de primar, aveţi undă verde, măcar în perioada electorală, de a contribui „un pic” la înfrumuseţarea municipiului!


Tatiana TODOSEICIUC

43 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco