• Curierul de Hâncești

„Hânceşti - Silva” – pe primul loc la Spartachiada Silvicultorilor din ţară

În perioada 31 mai – 2 iunie la baza de odihnă „Camping” de la Vadul lui Vodă s-a desfăşurat cea de-a XIX-a ediție a Spartachiadei Silvicultorilor din Republica Moldova. Activitățile sportive au avut drept scop promovarea modului sănătos de viață, propagarea pe scară largă a culturii fizice și sportului în rândul angajaților din ramura silvică. Cele 24 de echipe participante din acest an, constituite din angajații întreprinderilor silvice subordonate, inclusiv Agenția „Moldsilva”, au fost supuse mai multor probe sportive.


La ediţia din acest an, pe totalul de puncte al echipelor, Î.S.Î.S. „Hânceşti-Silva” s-a clasat pe locul I. „Echipele participante la concurs au fost antrenate în diverse probe sportive, inclusiv: mini-fotbal, volei bărbați/femei; tenis de masa bărbați/femei; aruncarea darțului bărbați/femei; sărituri în lungime de pe loc bărbați/femei, etc. O proba în afara competiției a fost „La start cu familia” unde au participat la probe sportiv-interactive familii cu copii, acestora din urma le-au fost organizate distracții, excursii la menajerie și cadouri a declarat pentru CURIER Gheorghe Rotaru, directorul „Hânceşti – Silva.

,,Întreprinderea noastră nu s-a poziţionat mai bine de zece ani pe locul întâi, de aceea ţin să remarc că sunt foarte mândru de echipa ce am reprezentat-o în cadrul spartachiadei, aducându-le felicitări şi mulţumiri tuturor colegilor mei pentru eforturile depuse şi prestaţia la înălţime. Îndeosebi aş vrea să remarc prestaţia sportivă a angajaţilor: Ion Candu, Sergiu Vrabie, Octavian Tacu, Svetlana Samson, Angela Iamboglo, ş.a., graţie cărora am obţinut rezultatele scontate” – a specificat dl Rotaru, reiterând că acestea se datorează probabil, în primul rând, faptului că anul acesta, echipa antrenată în concurs, a fost alcătuită din cadre mai tinere, dar şi unei pregătiri mai bune, care se făcea aproape zilnic, angajaţii fiind antrenaţi după serviciu în diverse activităţi sportive.

„Astfel de competiţii stimulează o viață sănătoasă și plină de energie, doar nu în zadar se spune într-un corp sănătos, o minte sănătoasă, de aceea, echipa de la Hânceşti, alcătuită din angajaţii aparatului central, precum şi a tuturor ocoalelor silvice de pe teritoriul raionului nostru, au participat cu mult entuziasm, manifestându-se la cel mai înalt nivel”a încheiat directorul Î.S.Î.S. „Hânceşti-Silva”.

Câștigătorilor li s-au înmânat cupe, medalii, diplome, cadouri și premii bănești. Evenimentul a fost organizat de către Agenția „Moldsilva”, Federația Sindicatelor din Silvicultură „Sindsilva” și întreprinderile silvice subordonate.


Tatiana TODOSEICIUC

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco