• Curierul de Hâncești

I-a dat foc şi l-a lăsat să moară!

O femeie de 51 de ani din s. Pereni a fost condamnată la 5 ani închisoare pentru că şi-a incendiat soţul, care a decedat la scurt timp. Incidentul s-a întâmplat în aprilie 2014.

Potrivit declaraţiilor procurorului Natalia Brăilă, după ce s-a certat cu soţul, inculpata l-a stropit cu benzină şi în timp ce bărbatul dormea l-a incendiat. „În seara cu pricina, toţi cei trei membri ai familiei, mama, tata şi fiul cel mai mic, de aproape 30 ani, care locuia cu ei, au consumat abuziv alcool.


După o ceartă ordinară, soţul  a ieşit afară şi s-a culcat în apropierea WC. Chiar dacă soţia a pledat nevinovată, susţinând că de fapt soţul ei s-a aprins de la hârtiile din preajma WC pe care ea le-a dat foc, toate probele au dovedit că a fost o incendiere intenţionată a bărbatului. După ce şi-a dat seama că arde, acesta a început a alerga prin ogradă chemând ajutorul vecinilor, care l-au stins” - a precizat dna Brăilă. În urma acestor acțiuni, bărbatul a suferit arsuri de gradul I, II şi III pe 50% din suprafaţa corpului, decedând în dimineaţa zilei, până la sosirea ambulanţei.


„Pentru comiterea violenţei în familie, care a provocat decesul victimei, inculpata, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnată la 5 ani închisoare în penitenciar de tip închis pentru femei. Sentinţa este cu drept de atac” – a declarat pentru CURIER dna procuror.Cătălina Dragoș

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco