• Curierul de Hâncești

Şi-a violat nepoata de numai 9 ani!

Un bărbat de 44 de ani din s. Sărata Mereşeni este cercetat penal de către Procuratura raionului Hâncești pentru faptul că a abuzat sexual în formă perversă o fetiţă de doar 9 ani, care de altfel, îi este nepoată.


   Potrivit declaraţiilor procurorului Vasile Disculţu, acesta este bănuit în aceea că, la data de 30 august curent, în plină zi, bărbatul (care de fapt stă la evidenţă cu retard mintal sever) a ademenit-o pe nepoata sa, în vârstă de 9 ani, şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, prin constrângere fizică  și psihică, a abuzat-o sexual în formă perversă.  


  „Infracţiunea cercetată este prevăzută de art. 172 alin. (3) lit. a) din  Codul penal, după semnele calificative: satisfacerea poftei sexual în forme perverse, săvârșite prin constrângere fizică şi psihică a persoanei, ori profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra sau de a-și exprima voința, acțiuni comise asupra unei persoane despre care se știa cu certitudine că nu a atins vârsta de 14 ani. Pentru fapta comisă, în cazul în care se va constata existența tuturor elementelor constitutive ale componenței de infracțiune și  vinovăția lui CM, acesta riscă o pedeapsă privativă de libertate de la 10 până la 20 ani închisoare sau chiar detențiunea pe viață” – ne-a declarat pentru CURIER dl procuror.


   Bănuitul agresor a fost reținut la două zile după incident, fapta lui fiind descoperită după mărturiile fetei pe care aceasta i le-a făcut dirigintei de clasă. La moment, bărbatul este cercetat în stare de detenție.Cătălina Dragoș

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco