• Curierul de Hâncești

Şi-a violat propria fiică, care a rămas însărcinata?!

Un bărbat şi-ar fi violat propria fiică, iar copila a rămas însărcinată


Caz cutremurător în s. Bozieni. Un bărbat în vârstă de 40 de ani este suspectat că şi-a violat propria fiică de 15 ani şi a lăsat-o gravidă. Acesta a fost reţinut şi riscă ani grei de puşcărie.


Potrivit poliţiştilor, fata a aflat că este gravidă în cea de-a 22-a săptămână de sarcină în urma unui control medical. Adolescenta ne-a mărturisit că tatăl ei a întreţinut relaţii sexuale cu ea o singură dată.


Mama fetei nu-şi poate explica însă cum s-a putut ajunge în această situaţie: „Ei erau în relaţii bune. Nu se certau, se împăcau bine. - Dar cum s-a întâmplat? - Nu ştiu, nu vă pot spune, sunt la serviciu"- a declarat nedumerită femeia care face ture de noapte la o şcoală-internat.

Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl fetei pentru 72 de ore, după ce au fost alertaţi de medicii din localitate.


  Profesorii spun că minora, care a absolvit clasa a opta, este liniştită, prietenoasă şi frecventa cu regularitate orele. Potrivit dascălilor, până acum nu au observat nimic suspect. Familia cu patru copii nu era la evidenţa asistenţei sociale, iar ambii părinți au un loc de muncă stabil și nu au vicii. Toată comunitatea este şocată de cele întâmplate. „Sunt o familie normală, liniştită, ambii părinţi încadraţi în câmpul muncii, nu stau la evidenţă ca familie socialmente-vulnerabilă. Nu ne putem explica motivul comportamentului tatălui şi nici ceea ce s-a întâmplat” – ne spune cu părere de rău, primarul localităţii Vasile Popescu.


  Actualmente, tatăl copilei este deferit justiţiei. „Luni, instanţa de judecată i-a aplicat bărbatului suspectat de viol arest preventiv pentru investigarea de mai departe a cazului. În cazul în care vinovăţia acestuia va fi dovedită, el riscă o pedeapsă de la 10 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă” – a declarat pentru CURIER procurorul Procuraturii Hânceşti Ovidiu Scutelnic. Tatiana Todoseiciuc

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco