• Curierul de Hâncești

Implicaţi în educaţia timpurie a copiilor

Părinţii – implicaţi în educaţia timpurie a copiilorLa începutul lunii martie, în cadrul Lunarului dedicat Educației Timpurii, iniţiat de către Ministerul Educaţiei, în incinta Grădiniței de copii ,,Ghiocel” din c. Bobeica a fost organizată o şedință de informare a  părinților cu tema: „Ai grijă de mine. Eu vreau să trăiesc!” 


„La ședință i-am avut ca invitați pe dna Maria Babuci - medic de familie, de la Centrul de Sănătate Bobeica și Vitalie Ciubotaru, polițist de sector, care s-au referit la modul de implicare al părinților privind asigurarea securității vieții și sănătății copiilor – a declarat pentru CURIER, directorul grădiniţei Lilia Comandari.


În acelaşi context, la data de 22 martie, în incinta grădiniței de copii a fost organizată o masă rotundă cu genericul ,,Împărăția bunelor maniere” cu participarea părinților din toate grupele. Totodată,  în cadrul respectivului lunar, administraţia grădiniţei a organizat un concurs pentru cel mai ingenios „Ungheraș Național”. Aducem calde mulțumiri părinților din grupele mică și pregătitoare pentru implicare și participare la amenajarea „Ungherașelor Naționale” – a încheiat sursa citată.Cătălina Dragoș

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco