• Curierul de Hâncești

Imprudenţa l-a costat moartea! Un bărbat de 60 de ani din raionul Nisporeni a fost găsit mortUn bărbat de 60 de ani din raionul Nisporeni a fost găsit mort în casa unei rude din s. Oneşti, cel mai probabil, conform declaraţiilor preliminare a angajaţilor DSE Hânceşti, acesta s-a intoxicat cu bioxid de carbon de la fumul unei ţigări nestinse. Incidentul s-a întâmplat chiar în dimineaţa primei zile a acestui an, bărbatul fiind găsit de către o nepoată de a sa, care a şi alertat organele de intervenţie.

La fața locului s-a deplasat efectivul din cadrul USP Leușeni care ajungând la fața locului, la orele 08:32, a depistat o persoană decedată pe patul din dormitor, unde a ars lenjeria de pat, camera fiind aproape în totalitate înnegrită de fum, restul casei nu a fost afectată de incendiu. Totodată, în teritoriu au intervenit angajații din cadrul: DSE Hâncești, SAMU, Inspectoratul de poliție. Conform versiunii angajaţilor DSE Hânceşti, cauza decesului este fumatul în pat.

Întru prevenirea izbucnirii incendiilor și situațiilor excepționale de aşa gen, în primele săptămâni ale lunii ianuarie, colaboratorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului de Poliție Hâncești, în comun cu asistenţii și lucrătorii sociali din primării, au desfășurat activități de inspectare și profilaxie a spațiilor locative în majoritatea localităţilor din raion. În acest scop, au fost vizitați la domiciliu, preponderent familiile cu mulți copii și persoanele aflate în situații de risc, unde s-au petrecut discuții despre pericolele posibile în condițiile de iarnă și metodele de prevenire și evitare a acestora.


Cătălina DRAGOŞ

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco