• Curierul de Hâncești

Inga Garanovschi, şi-a cheltuit premiul făcând cadouri celor dragi

La începutul lunii martie, în orașul Hâncești s-a desfășurat în premieră finala marelui concurs al talentelor  „Muzica și dansul ne unește”  susținut de primăria orașului Hâncești. Tânăra Inga Garanovschi, din Cărpineni, a fost câştigătoarea şi deţinătoarea marelui premiu din cadrul concursului - 15 000 lei. Inga Garanovschi are 17 ani și este studenta anului I la  Colegiul "Mondostud-art".


Este o  domniță simplă, modestă care este pasionată de muzică, artă, lectură… Dragostea pentru muzică o are în sânge de la vârsta de 2-3 ani, când abia pronunţa și fredona piesele auzite la TV și radio, ne mărturisește Inga. Cea care  a îndrumat-o să participe la acest concurs a fost profesoara de canto, Nadejda Moscovici, „doamna cu voce de aur și un talent înnăscut”, spune Inga, care de fiecare data o încurajează și îi este alături, fiindu-i o a două mamă pentru ea. Inga a acceptat propunerea d-ei şi nu regretă.


   „Ca și orice participant am avut emoţii. Dar odată ce mi-am pus în gând că totul va fi bine și m-am concentrat asupra piesei, tot ce era în jur, pentru mine nu mai conta, eram doar eu și muzica.  Simpla participare într-un concurs, deja înseamnă un câștig pentru sine, indiferent de locul pe care l-ai luat. Evident, că m-am așteptat la un premiu, dar nu la premiul cel mare, nu că îmi lipsea încrederea de sine, însă s-a simţit concurenţa”- ne povestește câștigătoarea. O parte din bani i-am cheltuit pentru necesităţile personale, iar o parte i-am investit în cadouri. Am simţit o deosebită plăcere să le dăruiesc celor dragi lucruri cumpărate pe bani obţinuţi din propriile forţe.


   Pentru mine participarea la acest concurs a fost o provocare, o încercare  și sper ca pe viitor să am mai multe reușite.”Cristina Vicol

Studentă USM

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco