• Curierul de Hâncești

La 19 ani – condamnat la 17 ani închisoare!

Recent, pe banca acuzaţilor în Judecătoria Hânceşti, a fost adus un tânăr de 19 ani din or. Ialoveni, care a fost condamnat la 17 ani privațiune de libertate cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip închis, pentru omor intenţionat. Acesta a fost recunoscut vinovat pentru omorul unui bărbat în vârstă de 52 de ani, locuitor al s. Mingir.


   Incidentul s-a întâmplat în vara anului trecut, (când cei doi erau angajaţi ai unei crame), în apropierea unei fâșii forestiere situate între satele Anini și Lăpușna. Drept motiv de omor, potrivit declaraţiilor ulterioare a învinuitului, a servit comportarea ofensatoare a victimei cu o seară înainte, care cică şi-a satisfăcut necesităţile fiziologice direct în camera în care locuiau ei împreună. Tânărul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, după care i-a mai aplicat trei lovituri cu un cuțit în regiunea toracelui și abdomenului, din care cauză a survenit decesul victimei.


  „Prin sentinţa Judecătoriei Hâncești, tânărul, învinuit de comiterea infracţiunii prevăzute de art. 145 alin.(2) lit. j) Cod penal, a fost recunoscut vinovat şi  condamnat la 17 ani privațiune de libertate cu ispășirea pedepsei în penitenciar de tip închis”- a declarat pentru CURIER procurorul Grigore Clevadî.Cătălina Dragoș

4 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco