• Curierul de Hâncești

La Hânceşti a fost instalat Pomul de Crăciun

Vinerea trecută, în ultima zi de toamnă, a fost adus şi instalat Pomul de Crăciun, ca de obicei, în faţa primăriei mun. Hânceşti, în Piaţa Suveranităţii. Pomul urmează să fie împodobit în timpul apropiat.


Contactat de „Curierul de Hânceşti”, primarul municipiului Alexandru Botnari, a venit cu mai multe detalii privind instalarea şi împodobirea bradului. „Bradul acesta ne-a fost donat de o întreprindere, nu ne-a costat nimic transportarea şi instalarea lui. Suntem recunoscători acestei întreprinderi pentru cadoul oferit oraşului de sărbători. Primăria mun. Hânceşti se ocupă acum de lucrările de amenajare atât a bradului cât şi a principalelor străzi din oraş. Chiar dacă ducem lipsă de venituri financiare, care anul acesta au fost repartizate la reparaţia mai multor străzi, precum şi iluminatul stradal, ne vom strădui ca oraşul nostru să fie îmbrăcat în straie de sărbătoare până pe data de 14-15 decembrie.”

Bradul are înălţimea de 16 metri. Pentru împodobirea Pomului de Crăciun se vor folosi jucăriile de anul trecut, cât şi jucării noi. Cu mai multe detalii despre inaugurarea bradului şi programul de revelion, primăria municipală a promis să vină în timpul apropiat.

Aurel VICLIUC

56 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco