• Curierul de Hâncești

La Shopping


cu Maria MUNTEANU

Care sunt prețurile celor mai noi tendințe în materie de gadgeturi, televizoare și laptopuri în magazinele din Hâncești?Când urmăreşti îndeaproape lansările din industria noilor tehnologii este posibil să fii ușor influențat de interminabilul val de gadgeturi şi servicii tech, care îţi promit că vor schimba regulile tehnologiei şi că vor fi revoluţionare. În realitate, foarte puţine dintre ele chiar sunt, iar costul acestora este exagerat. Într-o vizită de lucru, am mers în magazinele din Hâncești, iar informațiile colectate sunt pentru a vă informa cu și despre prețurile proaspete, chiar din vitrinele acestora.


Tinerii se fixează mai mult spre cele mai noi tendințe în funcție de telefoane, ceasuri, baterii și altele. Cu o veste bună pentru aceștia, vin să spun că ultimul model din lumea Apple și anume iPhone 11, 11 PRO, 11 PRO MAX chiar dacă este nou pe piață și la un preț mare, deja are foarte multe vânzări. Totuși, lupta acerbă dintre iPhone și Smarthone, continuă. Lumea se împarte în două tabere și optează în masuri aproape egale atât pentru iPhone cât și pentru gama de produse Samsung.

Spre exemplu, costurile unui iPhone 11 este de 18.999 lei, cel 11 PRO este la prețul de 29.999 lei, iar cel 11 PRO MAX costă 34.999 lei, desigur rețeaua Apple este cea mai bine vândută din lume, iar costurile sunt pe măsura calității lor.

Samsung Galaxy Note 10 costă 20.799, iar Note 10+ este la prețul de 23.899 lei, această gamă este a doua cea mai vândută în lume după sistema Apple.

Telefoanele Huawei, Xiaomi, desigur sunt la mare căutare spun vânzătorii, acestea sunt accesibile ca preț și chiar ca dimensiune.

Prețul unui Xiaomi Redmi Note 8 Pro cu o capacitate de 64GB este de 6.699 lei, pentru un Huawei P30 Pro cu capacitate de stocare de 128 GB vei da 16.309 lei. Aceste produse cu prețuri miraculoase, după părerea unora, pot fi procurate în rate, un lucru extrem de benefic pentru orice cumpărător. Costurile ratelor diferă în dependență de modelul de Smartfone sau iPhone ales și de durata ratei de achitare.

„În primăvara acestui an, am procurat un telefon mobil, modelul Huawei P Smart Z, iar costurile le-am suportat în rate. Sunt mulțumită de produs și de opțiunea de-al achita în rate, în decurs de mai mult timp” – spune Nina, profesoară, or. Hâncești.

„Prețurile produselor noastre depășesc așteptările, însă noi aducem ce e mai bun pentru fidelii noștri cumpărători. Premiile, reducerile și noile tendințe nu se opresc aici. În rețelele noastre de magazine, puteți beneficia de prețuri accesibile, iar produsele pot fi achitate cu ușurință în rate la cel mai mic comision. Suntem disponibili și pe rețelele online, iar comanda este expediată în cel mai scurt timp ” – spune Victoria, consultantul unui magazin.„Sunt cumpărător fidel al sistemelor Apple. Tot ce se oferă pe piață din gama acestor produse, îmi incintă interesul. Am procurat un ceas Apple Watch și căști Air Pods, achitând suma totală pe loc, însă chiar și pentru asemenea produse, poți achita în rate, lucru benefic și accesibil pentru orice cumpărător” – a menționat pentru Curier, Ion Gulca, or. Hâncești.

Pe lângă telefoanele performante de toate tipurile menționate mai sus și multe altele, gama de gadgeturi nu se termină aici. Prețurile pentru ceasurile inteligente sunt la fel de provocatoare. Spre exemplu, un ceas Apple Watch seria 5, începe de la suma de 7.299 lei și ajunge până la 10.999 lei. De alt fel, gama ceasurilor Smart, ceasuri Mi Band 3 HR, ar costa Ceasurile variază în preț după culori, mm, carcasă și materialul curelușei acestuia.

Căștile sunt la fel de bine vândute spre exemplu, căștile true TWireless Xiaomi costă 999 lei, iar cele Air Pods – 3.999 lei

Televizoarele și lăptopurile, sunt la fel de căutate pe piața noilor tehnologii.

Pentru televizoarele gama Smart TV pe sistemă Androit încep de la 2.999 și ajung până la 11.499 lei.Lăptopurile Mac Book Air 2019 cu capacitatea 128 GB încep 17.990 lei, iar cele Mac Book Pro 13 ajung și la 30.990 lei. Prețurile sunt mari, desigur, însă sunt serii la un preț mai accesibil, spre exemplu Lenovo Legion Y540- 24.990 lei, iar Lenovo IdeaPad 330 ajunge la 5.990 lei.

Vă îndemn cu drag și curaj să nu ezitați la alegerea unui produs bun, magazinele oferă promoții și multe cadouri în perioadele sărbătorilor, întrați și vă delectați cu o gamă largă de telefoane, calculatoare, televizoare și multe alte electrocasnice.


0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco