• Curierul de Hâncești

La Shopping cu Maria MUNTEANU


“Într-o casă curată, dăinuie fericirea și înțelegerea”Cât costă produsele de curățenie în magazinele și pieţele orașului Hâncești?

Consider, că nu o dată doamnele și domnișoarele au purtat discuții între ele, despre prețurile și calitatea produselor pentru menaj. Acestea, involuntar creează o concurență pe piața producătorilor specializați. În orașul Hâncești, produsele de curățenie și menaj pot fi găsite atât în magazine specializate, farmacii, în centre comerciale, market-uri și chiar în pieţe.Prețurile produselor variază în conformitate de calitatea, cantitatea, marca și proporția acestora. Spre exemplu, pot aduce sugestiv câteva prețuri din magazinele specializate unde marca gelurilor pentru veselă „Fairy” variază de 21 lei până la 40 lei. La fel, în aceleași magazinele specializate, praful de spălat marca „Ariel”, ar costa aproximativ 140 lei pentru cutia de 2 kg, iar 375 lei pentru cutia de 5 kg. Șamponul și balsamul pentru păr marca „Panten” variază în conformitate de cantitate și compoziție, aproximativ 75 lei pentru un tub mare, iar pentru cele mici, aproximativ 50 lei. Acestea ar fi doar câteva exemple. Toate acestea, precum și multe altele, comparativ, în piață, le puteți procura eventual, la un preț mult mai mic, însă pentru produsele din piață nu dispuneți de cartelă de reduceri.


„Mereu cumpăr din piață, de la un anumit butic, mă cunosc de mulți ani cu vânzătoarea acestuia, iar produsele îmi plac de asemenea. Am încercat să cumpăr aceleași produse din magazine și mi-au părut a fi mai scumpe, iar consultanții nu îmi par atât de amabili” – menționează Inga, locuitoare a orașului Hâncești.

În acest context, lumea are păreri împărţite. Unora produsele din piață le par a fi mai puțin calitative decât cele din magazine. „Sunt de părerea că produsele bune le putem găsi doar în magazinele specializate, produse care au trecut anumite bariere până a ajunge pe rafturi. În piață, iarna aceste produse sunt expuse la temperaturi care deteriorează calitatea acestora, eventual produsele își pierd din proprietăți, însă lumea nu realizează acest lucru, uneori considerând că mai bine dau cu 5 lei mai puțin, dar calitatea mai treacă, meargă!” – spune doamna Valeria, locuitoare a orașului Hâncești.


De menționat, că incluziv produsele pentru menaj, au un ambalaj în care putem găsi importatorul, compoziția și termenul de valabilitate a produsului. Multă lume este alergică la anumite produse din compoziția unor șampoane, geluri de duș, prafuri de spălat, clătitoare și altele, însă adesea nu sunt sesizate acestea deoarece nu sunt citite informațiile de pe ambalaj. În această ordine de idei, medicii și farmaciștii ne sfătuiesc să citim cu atenție informația de pe ambalajul fiecărui produs.

„Chiar dacă pare a fi criză de bani, lumea optează pentru produsele calitative în favoarea unor rezultate bune. Fiind vânzătoare de aproximativ 10 ani, încerc să apreciez calitatea diverselor produse, folosindu-le personal și tocmai după acest lucru pot propune atunci când cumpărătorul îmi cere sfatul. Încerc să expun pe rafturi produse accesibile la preț și la calitate în favoarea bunei funcționări a vânzărilor și a cumpărătorului ” – a spus Iulia, consultantă și vânzătoare.

Rețelele de magazine specializate în vânzarea produselor chimice de uz casnic, mărfuri pentru igienă personală atât pentru maturi cât și pentru copii, precum și în cosmetică care au experiență pe piață de peste 20 de ani, oferă periodic accesul produselor cu un preț redus și de asemenea cartele de reducere accesibile anumitor produse.


„Suntem pe piață de mulți ani, iar produsele noastre nu au dezamăgit așteptările clienților noștri. Încercăm să importăm cele mai calitative produse. În fiecare zi le propunem clienților noștri un asortiment variat , prețuri competitive și promoții avantajoase ” – menționează managerul unei rețele de magazine specializate din Hâncești.

Indiferent de marca produselor pe care le alegeți, sau centrul comercial pentru care optați, aveți grijă nu doar la calitate produselor, ci și la accesibilitatea acestora. Optați pentru gama de produse care vă satisface așteptările și vă ajută casa și corpul să radieze!

Maria MUNTEANU

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco